•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Reverse Components
minőségi MTB gravity alkatrészek

A Reverse ellenálló alkatrészeivel otthon érzi magát a pályán.
A Reverse Components márka a legmagasabb minőségű kerékpár alkatrészek széles skáláját kínálja a Cross Country-tól kezdve a downhill-ig, de a gravity-t szem előtt tartva. A legfőbb mozgató rugó az egyedi, kiváló minőségű alkatrészek iránti vonzalom volt. Az alkalmazottak mindannyian a saját, kerékpározás iránti szenvedélyükből merítik inspirációjukat.

A megfelelő alkatrészek nem csak komfortosabbá teszik a kerékpárt, hanem a kerékpáros biztonsága és egészsége miatt is lényeges, főleg freeride és downhill túrákon, amikor extrém terhelésnek van kitéve a kerékpár. Mindem Reverse kormány és stucni átesik egy EFBe MTB-G szabvány szerinti túlterheléses vizsgálaton.

Több mint 10 év után a Reverse laborban és versenyen egyaránt teszteli termékeit. Hogy több visszajelzést és új inspirációt szerezzen, a Reverse Components szorosan együttműködik a saját kerékpáros csapatával, ami hazai és nemzetközi sportolókból áll.

A Reverse termékeinek széles skálája magában foglalja a felniktől kezdve, a stucnikon, markolatokon, nyergeken, lánc vezetőkön át egészen a kormányok színes választékát. A Reverse-nél megtalál minden alkatrészt, amire egy hegyi kerékpárosnak szüksége lehet.

Ma már egyetlen kerékpár sem egyszínű fekete, ezért az alkatrészek különböző színekben elérhetők, hogy még egyedibbé tegyék kerékpárját.

Már a kezdetektől fogva szoros kapcsolatot ápol a cég a sportolókkal. Mint kerékpáros tulajdonos által irányított cég, szó szerint a pályán lett felépítve.