Ottolock

Your bike lock for security on short stops and protection from petty thieves

Kiegészítők

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

Az Ottolock ötlete egy rövid szünetben született egy kávézóban. Az országúti kerékpárosok általában nem hordanak kerékpárzárat, amikor útnak indulnak. Az U-zár túl nagy, a kábelzár nem nyújt elegendő biztonságot a drága high-end kerékpár számára. 2014-ben egy kis csoport innovátor, kerékpár szerelmes és tech geek összefogott, hogy találjanak egy megoldást.

A Kickstartertől a világméretű sikertörténetig
Legyen szó akár egy egyszerű ollóról, erővágóról vagy jég sprayről - mindegyik kerékpáros zárat alaposan tesztelték Portlandben (USA), garantálva a magas biztonságot. A végső sikeres teszteket követően bemutatták a végeredményt: egy könnyű zárat, robusztus alumínium fejjel és több rétegű robusztus acél, Kevlar és egy Santoprene felülettel – amely ellenálló a vágással szemben, könnyebb, mint egy U-zár és biztonságosabb, mint egy kábelzár. A megfelelő kombinációja a biztonságnak, alacsony súlynak és kompakt méretnek. Ez az okos megoldás kiválónak tűnt: rövid idő alatt elérte az Ottolock a teljes támogatást a Kickstarteren, és így készen is állt a termelésre.

A népszerű Ottolock kerékpáros zárak a ROSE online boltban is megtalálhatók. Fedezze fel a kínálatunkat, és szerezzen magának egy könnyű zárat, hogy biztonságban tudja kerékpárját a rövid pihenők során is.