Orthomol
Táplálék-és étrendkiegészítők a sporthoz és a mindennapokban

Az Orthomol ötlete az 1990-es években született, amikor a gyógyszerészeti marketing szakértő, Dr. Kristian Glagau találkozott a kémikus Dr. Hans Dietl-lel a müncheni reptéren. Az USA-ban már akkoriban vizsgálták az ortomolekuláris gyógyászat előnyeit. A 2 szakértő hamar meggyőződött róla, hogy a mikro-tápanyagok különböző alkalmazásának koncepciója a német piacon is sikerrel járhat. Megalapították az Orthomol-t és Németországban elsőként bevezették az ortomolekuláris gyógyászaton alapuló termékeiket. Ami 2 alkalmazottal és 140 m2-es irodában indult, mára egy több mint 400 embert foglalkoztató vállalattá nőtte ki magát.
 
Tapasztalat és minőség egy családi vállalkozásban

Az Orthomol táplálék-kiegészítőket fejleszt és kínál. Annak érdekében, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen, a termékeiket csak és kizárólag Németországban gyártják. A székhely Langenfeldben található, Észak-Rajna Vesztfáliában. A magas elvárásoknak és sokéves tapasztalatnak köszönhetően az Orthomol úttörőnek számít az ortomolekuláris gyógyászatban 25 éve. Az Orthomol termékei mára már több mint 30 országban érhetők el, beleértve az USA-t, Japánt vagy Szaúd-Arábiát. A nagy tapasztalattal rendelkező orvosokkal és gyógyszerészekkel való kooperációnak köszönhetően a termékkínálat folyamatosan fejlődik és bővül.

Táplálék-kiegészítők a sporthoz és a mindennapokban

A kínálat olyan táplálék-kiegészítőket tartalmaz, melyeket számtalan vitaminnal gazdagítottak. Sportolóknak olyan speciálisan kifejlesztett készítményeket kínálnak, mint az Orthomol Sport, mely B, C, E vitamint, magnéziumot és kalciumot tartalmaz. A készítmények tabletta, kapszula és folyadék formában is kaphatók.