ONLY HOT
Négy különböző testmelegítő típus a legjobb minőségben, téli sportolók által tesztelve

Az ONLY HOT márkát az Abanico GmbH vezette be 2014 áprilisában. A márka székhelye Olpe, Németország, és olyan sikeres téli sportcsapatokat és nemzeti csapatokat támogat, akik már évek óta élvezik az ONLY HOT melegítők kellemes hatását. A profik tapasztalata hozzájárul a termékek továbbfejlesztéséhez.

Kellemesen meleg az oxidációnak köszönhetően
Az ONLY HOT single-use melegítőt a japán technológiai vezetővel a mycoal-lal fejlesztették ki, és kellemes melegséget biztosítanak a hidegre érzékeny testrészeknek. Minden melegítő természetes anyagokat tartalmaz, és gond nélkül használható. A melegedési hatás akkor kezdődik, amikor a légmentesen lezárt csomagot felszakítják, és a vaspor érintkezik a levegő oxigénjével. A vaspor elkezd oxidálódni és hő keletkezik.

Minőségi termékek profik tapasztalatával
A mycoal-lal együttműködve az ONLY HOT különös figyelmet fordít a termelés, kutatás-fejlesztés magas színvonalára. A téli sportokat űző profi sportolókkal szerzett tapasztalatának köszönhetően a márka kiemelkedő minőségű termékeket kínál, és háborút indít a hideg ujjak, lábak és egyéb testrészek ellen.