ODI
Minden ellenőrzés alatt!

Kiváló minőségű markolatok az ODI-tól – made in the USA! Pontosan öt pont van, amely a kerékpáros és kerékpár közt tartja a kapcsolatok. A nyereg, két pedál és a két markolat - ez az, amire szüksége van, hogy bármilyen helyzetben tökéletesen irányíthassa a kerékpárt. Az "irányítás" kifejezés arra utal, hogy a markolatoknak nagy jelentőségük van. Ők segítenek, hogy pontosan irányíthassa a kerékpárt az éles kanyarokban, biztos fogást nyújtanak downhill közben, és lehetővé teszik, hogy húzza a kormányt, miközben kiáll a nyeregből hegymenet közben. Tökéletesen nyilvánvaló, hogy a markolatoknak ellen kell állniuk a szélsőséges körülményeknek, és néhány kemény kihívással is szembe kell nézniük hegyi kerékpározás közben.

Mióta a kaliforniai cég az '70 -es évek elején forradalmasította a BMX kerékpár markolatot, a kerékpározás elképzelhetetlen az ODI nélkül. Minden kerékpáros szakág sportolói szorosan együttműködnek a cég fejlesztőivel, hogy tovább optimalizálják a technológiát és a gumi vegyületeket.

A Lock-On rendszer megmutatja, hogy mennyire gyümölcsöző ez az együttműködés. Akik régebb óta hegyi kerékpároznak, mesélhetnének egy s mást az állandóan elcsúszó markolatokról. A kezelhetetlen markolat nem csak bosszantó, hanem veszélyes is, amit nem szabad alábecsülni. A markolatok végére szerelt két rögzítő gyűrűvel az ODI végre megoldja ezt a problémát - mérföldkő az MTB történelmében.

A fejlesztések során a legfontosabb mindig a kényelmes kezelhetőség kombinálása volt az ellenállósággal és tartóssággal. A termékeket kizárólag az USA-ban gyártják. Az ODI tudatosan döntött úgy, hogy nem szervezik ki a termelést, a maximális minőség eléréséért. Ez az, amiért minden ODI markolat még mindig "Made in the USA"!