Miranda

Az egyszerű kerékpárpumpáktól egészen a kiváló minőségű extrém igényekhez kialakított egysebességű középrészig terjedő kínálattal rendelkezik - a Miranda céget 1940-ben alapították és azóta is minőségi motorkerékpár- és kerékpáralkatrészeket gyárt. Ezek közé az alkatrészek közé tartoznak a fogantyúk, V-fékek vagy az Európában gyártott nyeregcsövek.

A portugál középrész gyártó Miranda – aminek a jelentése "csodálatra méltó", és nem csak a festői portugál Águeda városra utal - OEM középrészeket és alkatrészeket is gyárt a híres gyártóknak, mint például a Bosch vagy a Panasonic. A hosszú távú üzleti kapcsolatok és az elégedett ügyfelek a legfontosabb prioritások közé tartoznak, amelyek a termékek kínálatából is láthatóak. Az ultra-könnyű, egysebességű középrész, a Miranda Infinium Chainflow például rendkívül merev titán lánckerékkel rendelkezik extrém MTB túrákhoz.

A családi tulajdonban lévő vállalat az elmúlt években több díjat kapott termékeiért, és különösen kedvelt az ambiciózus kerékpárosok körében. Továbbá, a Miranda aktívan támogatja a kerékpározást. Minden kerékpáros, aki keményen szeretne tekerni, számíthat a Miranda hajtókarok bizonyított minőségére.