mawaii

Naptejek és testápolási termékek szabadtéri sportolóknak - made in Berlin!

Kiegészítők

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

Testápolási és napvédő termékek sportolók által sportolóknak kifejlesztve - a MAWAII krémek és testápolók tökéletesen előkészítik bőrét a kimerítő szabadtéri sporttevékenységekre.
A berlini mawaii cég tudja, mi az amire szabadtéri sportolónak szüksége van, mivel az alapítók is szabadtéri és extrém sportolók. Mint szenvedélyes sportolók, támogatói a sportkultúra mindennapi életbe történő beillesztésének, ők is nagy jelentőséget tulajdonítanak a termékeik környezetbarát összetételének. A mawaii krémek nem tartalmaznak tartósítószert, alkoholt, parabént, ásványi olajokat vagy környezetre veszélyes anyagokat. Ezenkívül a különböző mawaii termékeket nem tesztelték állatokon. Minden mawaii termék Németországban készül és rendszeres ellenőrzésnek vetik alá, hogy a legmagasabb minőséget garantálják.

Amikor sok időt tölt a szabadban, akkor feltétlenül vigyáznia kell a bőrére, és védenie a káros UV-B és UV-A sugaraktól. Ez különösen igaz az extrém sportolókra. Eltekintve a napvédő szerektől, a bőrápolás is fontos szerepet játszik, mivel a bőrnek szüksége van vitaminokra és gazdag tápanyagokra, mint az aloe vera és a jojobaolaj. A mawaii napkrémeket sportolók igényeihez igazították, ezért azok feltétlenül vízhatlanok és izzadtság tűrőek. Sőt, gyorsan felszívódnak, és hagyják a bőrt lélegezni. A külső hatásoktól és a bőr egyéni igényeitől függően, a sport napkrémek különböző napvédő faktorral kaphatóak. Általánosságban, ezek alkalmasak minden bőrtípusra, továbbá az érzékeny és allergiás bőrűek is használhatják. A krémek nemcsak az UV-A és UV-B sugaraktól, valamint az ózon gáztól védenek, hanem minimálisra csökkentik a hideg és szél okozta bőr kiszáradás kockázatát.

A bőrnek védelme szükséges sportolás közben - a mawaii napkrémek által!