LINKA LOCK
Az okos zár a kerékpárjához

A kerékpárja egyre okosabb less – és ezzel együtt a zár is. A LINKA egy Kickstarter projekttel kezdett Oakland-ben, Kaliforniában 2015-ben. Nagyon rövid időn belül a közösségi finanszírozás célját nemcsak elérték, de meg is haladták. Több mint 800 támogatót nyűgözött le az okostelefonnal irányítható kerékpár zár ötlete.

Nincsenek többé kulcsok!  
A LINKA kerékpáros zárak magas fokú védelmet nyújtanak a kerékpárlopás ellen. A vázra szerelhető zárak még nagyobb biztonságot nyújtanak a kerékpárosoknak. Csak nyomja meg a lakat gombot az okostelefonján, és a 9 mm-es acélbilincs bezárul. Amikor visszatér kerékpárjához, a zár varázsütésre kinyílik. Ha nincs Önnél a telefonja, csak egyszerűen be kell ütnie a személyre szabott 4-jegyű kódot a záron. Ezáltal nincs szüksége kulcsokra.
 
A tolvajoknak esélyük sincs!
A vázra szerelhető zár egy háromtengelyes gyorsulásmérővel van ellátva, ami felismeri, ha a kerékpárt elmozdítják, vagy a tolvaj megpróbálja feltörni. Egy beépített 100 dB-es riasztó –ami éppen egy közelben elhaladó kamionhoz hasonló hangerejű – minden tolvajt menekülésre késztet. Sőt, a gyorsulásmérő jelzést küld a telefonjára, hogy a kerékpárját veszély fenyegeti.

Okos kerékpárvédelem
A zár és a telefon folyamatos kapcsolatban vannak. Leolvashatja az aktuális töltöttséget, és láthatja, hol hagyta, valamint hogy mely környékeken nem szabad otthagynia kerékpárját. Nem csoda, hogy a LINKA kerékpáros zárak miért ilyen népszerűek. A modern okos zár már 45 országban elérhető, és biztonságot nyújt az Ön és a kerékpárja számára.