•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

ION kerékpáros ruházat – a szörfözés ihlette
Progresszív design, funkcionális szabás – ION kerékpáros ruházat és protektorok

Az ION márkát eredetileg a vízi sportok iránti szenvedély hozta létre, amely szemmel látható nyomot hagyott az évek során kifejlesztett kerékpáros ruházaton. Praktikus funkciók a szörfözésből kölcsönözve: a zsinóros rögzítők vagy neoprén betétek egyértelműen mutatják a termékek származását. Sőt, olyan részletek, mint például a mobiltartó zseb, zseb a kerékpáros park belépőjegyének vagy a beépített szemüvegtörlő a kerékpáros ruhák nagyon praktikus és népszerű funkciói.

ION kerékpáros ruházat és protektorok – funkcionális kerékpáros viselet stílusosan
A szörfözés ihlette design mellett, az ION kerékpáros ruházat fontos ismérvei a funkcionális anyagok vagy protektorok számára kialakított helyek, amelyek az ION-t igen népszerűvé teszik a hegyikerékpározás, enduro és a downhill szerelmesei számára.

A protektorok, kesztyűk és védőnadrágok fejlesztése során nem csak az illeszkedésre és a szabad mozgásra fordítanak figyelmet, hanem a magas színvonalú kivitelezésre és egyéb jellemzőkre is. A Sanitized kezelés megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Az ION ruhakollekció nagyszerű design-ja lenyűgözi a kerékpározás szerelmeseit szerte a világon. Az ION kerékpáros kollekció, mely funkcionális kerékpáros ruházatból, kesztyűkből és védőfelszerelésből áll, egyre népszerűbbé válik. Ez mindenki számára alkalmas, aki nagy hangsúlyt fektet a stílusra és a minőségre – legyen downhill-es, hegyikerékpáros vagy bárki, aki szabadidejében kikapcsolódásképp pattan kerékpárra.
WE NEED YOUR CONSENT TO LOAD THE YOUTUBE SERVICE!
We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

The young bikewear label ION resists seasonal restrictions and offers a wide range of weatherproof clothes for the rather “uncomfortable” seasons. The revised outerwear collection by ION includes lightweight, highly packable windbreaker jackets, waterproof shorts and softshell trousers, as well as insulated Primaloft jackets and waterproof, elastic three-layer jackets. All products are designed for one purpose: extending the cycling season and enjoying the loneliness on the trails in-between seasons. Until summer comes around again!

Second season, second award: The good-looking clipless shoe called Rascal not only received the Design & Innovation Award 2017 but also the German Design Award 2018. Numerous tests in specialist MTB magazines prove that the shoe not only impresses with its design but also with its features.