•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

HOLMENKOL
Higiénikusan tiszta, víz- és piszoktól mentes kerékpáros ruházat

1992 - A kémikus és a síugró Dr. Max Frisch saját céget alapít, hogy elkészítse az első iparilag előállított sí vaxot Ditzingenben, Németországban. Hamarosan megkezdték a termékválaszték bővítését. Ma a HOLMENKOL nemcsak cipőviaszt, gyertya-viaszt és padlóviaszt kínál, hanem tisztítószerek széles választékát kínálja kerékpáros felszereléshez. A cég különösen ismert a német határokon túlmutató textil- és cipő-impregnáló megoldásokról.

HOLMENKOL - A Lotus hatás taszítja a vizet és a piszkot
A HOLMENKOL vízszigetelő anyaga a lótusz hatást használja. A lótuszlevél durva struktúrájának köszönhetően nem engedi, hogy vízcseppek megtapadjanak rajta. Ehelyett a víz egyszerűen lefut róluk. A HOLMENKOL vízszigetelő anyagok ugyanezt a technológiát alkalmazzák, hogy a textíliák víz- és szennyeződés taszítók legyenek és hatékonyan védjék az esőtől.

HOLMENKOL - Higiénikusan tiszta
A izzadság baktériumokat hagy a sportruházaton, amelyek szagok kialakulásához vezetnek. Ezek a baktériumok általában csak akkor távolíthatók el, amikor a textíliákat magas hőmérsékleten mossák. A HOLMENKOL mosodai tisztítószerei még alacsony hőmérsékleten és kézi mosással is a higiénikusan tisztítják a sportruházatukat. A HOLMENKOL a vízhatlanítóktól a higiénikus spray-ken keresztül a speciális sporttáskák vagy hasonló tisztítószerekig terjed, és tökéletes termékeket kínál a sportruházatához.