Falk
Falk navigáció – érjen el biztosan úticéljához

A német Falk cég 1945 óta Németország minden részén értékesít térképeket, és már sok éve a Falk is kínál mobil navigációs eszközöket, amelyek mutatják az utat autósoknak, kerékpárosoknak és gyalogosoknak egyaránt. A Falk bármely navigációs készüléke különösen jó választás, ha ismeretlen utakon vagy ösvényeken jár. Letérve az útról számos kerékpáros út, mező, erdő és turistaút válik elérhetővé, melyek a készüléken vannak tárolva.

A Falk, mint kerékpáros navigációs készülékek gyártója széles kínálattal rendelkezik hordozható navigációs eszközök terén. A high-tech Falk navigációs készülékek egyik jellemzője a legújabb szoftver, ami felhasználóbarát módon segít megtalálni a turistautakat és egyéni útvonalakat tervezni minden kerékpártúrára. Falk útvonaltervező funkció egy navigációs szoftvernek köszönhető, mely olyan szolgáltatásokkal és funkciókkal van ellátva, amikre egy kerékpárosnak szüksége van a hegyekben. Mindegy, hogy az úton, erdei ösvényeken, vagy szerpentineken jár: A Falk tudja, hogyan juthat el közvetlenül céljához. A Falk mobil navigációs eszközökkel, nyugodtan kezdődik és végződik egy kerékpártúra.

Falk cycling – your reliable and safe travel companion for all kinds of bicycle tours
aktuális és megbízható szoftver mellett, a Falk hordozható navigációs készülékek designja is modern. Felhasználóbarátság, méret és a minőség, ami ilyen népszerűvé tették a hordozható Falk eszközöket.

Elektromos kerékpár kiegészítők a Falktól - high-tech navigációs eszközök és praktikus lehetőségekkel
Falk kerékpáros kiegészítők széles skáláját kínálja, amelyeket speciálisan kültéri felhasználásra fejlesztettek ki. Csere akkumulátorok, adapter lemezek, kormány konzolok, kiegészítők, töltők, kormány és stucni adapterek, valamint a Falk neoprén és nylon táskák is részei a termékpalettának. Falk elektronikus tartozékok alkalmasak rövid valamint hosszabb távok megtételére is. A navigációs eszköz funkciói közé tartozik az elektronikus iránytű, különböző térkép-megjelenítés, útvonalak rögzítése, kerékpáros térképek topográfiai adatokkal, valamint útvonaltervező és nyomtatás funkció is.