• 50,000 azonnal szállítható termék
  • Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  • Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  • 30 napos visszavásárlás
  • Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Dynamic

Megbízható kerékpár karbantartási és ápoló termékek

Alkatrészek

8 Keresési eredmények
A Dynamic olyan kerékpár-tisztító termékek gyártója, amely számos hasznos, praktikus és feltétlenül szükséges terméket kínál. Csak egy rendszeresen olajozott lánc segíti a kerékpárt a sima futásban, és csak a rendszeresen megtisztított fék biztosítja a rövid féktávot.

A kerékpár tartóssága számos tényezőtől függ. Alapvetően a kerékpárokat ápolni kell. Akár mindennapi használatra, kerékpárversenyre vagy MTB versenyekre készül: a Dynamic termékekkel gyorsan csatlakozhat a vezető csoporthoz. Minél többet törődik minden egyes alkatrésszel, annál hosszabb a kerékpár élettartama. A megfelelő kerékpárápolási termékek jó alapot nyújtanak a biztonságos és élvezetes túrákra.

A Dynamic az egyik vezető gyártója a kerékpár karbantartási és ápoló termékeknek
Különösen fontos, hogy rendszeresen ápolja, tisztítsa és karbantartsa az összes kerékpáralkatrészt. A Dynamic cég a megfelelő termékeket kínálja a mountain bike, országúti vagy városi kerékpár karbantartásához. Az egyes termékeknek kiváló kenési tulajdonságokkal kell rendelkezniük annak biztosítására, hogy minden simán működjön és mozgatható maradjon. A Dynamic kerékpáros tisztítószerek a víz és a szennyeződés visszaszorítására szolgálnak. A Dynamic lánckerék spray-k kiváló kenést biztosítanak, így a termék pontosan eléri a kerékpár, váz azon részét, amely kenést igényel. A Dynamic termékeket intenzíven tesztelik a hatékonyságuk megőrzése érdekében.

Távolítsa el az olajat, zsírt és szennyeződéseket a Dynamic ápoló termékekkel
A Dynamic termékeket használhatja a kerékpár tisztítására, gondozására és karbantartására is egyaránt. A termékek széles választéka kielégít minden igényt. A lánc és a lánckerék tisztítására és gondozására is megtalálja a megfelelő terméket. Tisztítás után a láncot különböző olajokkal lehet használatra késszé tenni. Annak érdekében, hogy a fékek tökéletesen működjenek a mindennapi használat közben és vészhelyzetekben is, a Dynamic féktisztítót is kínál, amely gyorsan szárad és eltávolítja a szennyeződéseket a fékről. A Dynamic tisztító és ápoló termékekkel könnyedén és gyorsan eltávolíthatja az olajat, zsírt és szennyeződéseket.