•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

deuter
hátizsákok és kerékpáros táskák sokoldalúak, mint a kerékpározás

Az Augsburg közelében, Gersthofenben található a deuter Sport GmbH & Co amely kerékpáros táskákat és hátizsákokat fejleszt általános használatra. Az alkalmi kerékpártúráktól az Alpok-átkelésig minden kerékpáros számára ajánl megfelelő hátizsákot, valamint további kerékpáros kiegészítőket. A hátizsákok és táskák készítésével a Deuter cég kerékpárosoknak kínál megfelelő termékeket.

deuter kerékpáros táskák - kerékpáros kiegészítők a kék-fehér történelemből!
A Deuter cég nevét Hans Deuter-től, az alapítójáról kapta, aki 1898-ban kezdett el táskákat gyártani. Természetesen a kerékpáros kiegészítők gyártása nem olyan kerékpáros táskákkal, hátizsákokkal vagy más kerékpáros felszerelés gyártásával kezdődött, amelyek napjainkban gyakoriak és népszerűek. Cégével együtt Hans Deuter szállította a királyi bajor postának, és postazsákokat és táskákat. Az első világháború kitörése előtt a deuter cég egyre több zsebkendőt, hátizsákot és sátrat gyártott a hadsereg számára. Az 1930-as években egy Himalája expedíciója során használtak először Hans Deuter hátizsákjait.

deuter kerékpáros kiegészítők - a női kerékpárosok számára  
A deuter AG anyavállalattól való elkülönítésével 1989-ben alakult meg a cég poggyász és hátizsák divíziója. 2000 óta a deuter cég a legnépszerűbbek közé tartozik a kerékpáros kiegészítőivel, mint pl. Táskák, kerékpáros táskák, kerékpáros hátizsákok, csípő táskák, speciális kerékpáros táskák, mobiltelefon táskák és további kiegészítők. Így vált piacvezetővé a kerékpáros hátizsákok, az alpesi és a transzalp túrák és más sportágak szerelmeseinek körében. A deuter cég történetében meghatározó mérföldkő 2000-ben jött el az SL kollekcióval. Hála a hátizsákoknak, amelyek kifejezetten a női anatómiához igazodnak, a női kerékpárosok is profitálhatnak a cég hosszú történelméből.
 
WE NEED YOUR CONSENT TO LOAD THE YOUTUBE SERVICE!
We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.
TRANS ALPINE

TRANS ALPINE

Sportos és karcsúsított, modern és sokoldalú - a Deuter allrounder hátizsákok sok helyet kínálnak a sisak és felszerelés számára. A nagy zipzárak könnyen hozzáférhetővé teszik a rekeszeket. A jól átgondolt belső rész és számos zseb biztosítja a tartalom pontos áttekinthetőségét. A csípőnél található rögzítőnek és a lélegző vállpántoknak köszönhetően, a kerékpáros hátizsák tökéletes illeszkedést és kiemelkedő kényelmet biztosít.