•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

deuter
hátizsákok és kerékpáros táskák sokoldalúak, mint a kerékpározás

Az Augsburg közelében, Gersthofenben található a deuter Sport GmbH & Co amely kerékpáros táskákat és hátizsákokat fejleszt általános használatra. Az alkalmi kerékpártúráktól az Alpok-átkelésig minden kerékpáros számára ajánl megfelelő hátizsákot, valamint további kerékpáros kiegészítőket. A hátizsákok és táskák készítésével a Deuter cég kerékpárosoknak kínál megfelelő termékeket.

deuter kerékpáros táskák - kerékpáros kiegészítők a kék-fehér történelemből!
A Deuter cég nevét Hans Deuter-től, az alapítójáról kapta, aki 1898-ban kezdett el táskákat gyártani. Természetesen a kerékpáros kiegészítők gyártása nem olyan kerékpáros táskákkal, hátizsákokkal vagy más kerékpáros felszerelés gyártásával kezdődött, amelyek napjainkban gyakoriak és népszerűek. Cégével együtt Hans Deuter szállította a királyi bajor postának, és postazsákokat és táskákat. Az első világháború kitörése előtt a deuter cég egyre több zsebkendőt, hátizsákot és sátrat gyártott a hadsereg számára. Az 1930-as években egy Himalája expedíciója során használtak először Hans Deuter hátizsákjait.

deuter kerékpáros kiegészítők - a női kerékpárosok számára  
A deuter AG anyavállalattól való elkülönítésével 1989-ben alakult meg a cég poggyász és hátizsák divíziója. 2000 óta a deuter cég a legnépszerűbbek közé tartozik a kerékpáros kiegészítőivel, mint pl. Táskák, kerékpáros táskák, kerékpáros hátizsákok, csípő táskák, speciális kerékpáros táskák, mobiltelefon táskák és további kiegészítők. Így vált piacvezetővé a kerékpáros hátizsákok, az alpesi és a transzalp túrák és más sportágak szerelmeseinek körében. A deuter cég történetében meghatározó mérföldkő 2000-ben jött el az SL kollekcióval. Hála a hátizsákoknak, amelyek kifejezetten a női anatómiához igazodnak, a női kerékpárosok is profitálhatnak a cég hosszú történelméből.
 

TRANS ALPINE

Sportos és karcsúsított, modern és sokoldalú - a Deuter allrounder hátizsákok sok helyet kínálnak a sisak és felszerelés számára. A nagy zipzárak könnyen hozzáférhetővé teszik a rekeszeket. A jól átgondolt belső rész és számos zseb biztosítja a tartalom pontos áttekinthetőségét. A csípőnél található rögzítőnek és a lélegző vállpántoknak köszönhetően, a kerékpáros hátizsák tökéletes illeszkedést és kiemelkedő kényelmet biztosít.