DeFeet
Trendi zoknik kerékpárosoknak

Négyéves korában Shane Cooper Angliából érkezett az Egyesült Államokba. Apja kötőgépeket értékesített. Annak ellenére, hogy Shane a kötőgépek körül nőtt fel, mindig jobban érdeklődött a kerékpárok és a zene iránt. Az 1990-es évek elején Shane úgy döntött, hogy teljes figyelmét a kötés felé fordítja, és teljesen új módon kezdett el zoknikat készíteni. Így született meg a DeFeet International 1992-ben.

DeFeet - Kerékpáros zoknik, a sporthoz, amit szeretünk
Nem tartott sokáig, amíg a világ legjobb állóképességi sportolói észr vették a minőségi zoknikat - és le voltak nyűgözve. A korai kialakítások jellemzői a mai DeFeet termékeken is egyértelműen észrevehetők. Elegáns, egyszerű, hasznos és tartós. Annak tudatában, hogy a DeFeet Észak-Karolinában dolgozó alkalmazottai ismerik a termékeket és csak a legjobbat gyártják, a márka úgy döntött, folytatja az amerikai zokni gyártását, és nem telepíti át a termelést a tengerentúlra. Ez segít a minőségi szabványok megtartásában. A vállalat sikerét bizonyítja, hogy a zoknit a kerékpárosok világszerte használják.

DeFeet - Zoknik kerékpár rajongóknak
Napjainkban a DeFeet International számos technikai és kényelmes zoknit kínál sport és mindennapi használatra. A divatos színek és minták garantálják a sugárzó arcokat. A DeFeet zoknik különböző hosszúságúak lehetnek a láthatatlan titokzoknitól a térdzokniig - biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Próbálja kis most a DeFeet zoknijait!