Dartmoor
Gravity alkatrészek, nem kispályásoknak

A Dartmoor egy lengyel gyártó, amely kiváló minőségű mountain bike vázakat és tartozékokat állít elő különösen durva használatra. A hegyi kerékpározás Gravity szakágában - Dirt Jump, Slopestyle, Freeride és Downhill - mind az adrenalinról, a kerékpár uralásáról és végül, de nem utolsó sorban a szórakozásról szól.

A könnyű és merev Dartmoor alkatrészek egyesítik a robusztusságot és a stílust, így tükrözve a Gravity két fő kérdését, ahol az egész az ugrások tökéletesítéséről és akadályok elegáns és technikailag igényes leküzdéséről van szó. A lengyel vállalat alkatrészei szinte minden színben kaphatók, nem mellesleg anodizáltak, így testre szabhatja kerékpárját egészen a legapróbb részletekig.

A legfontosabb alkatrészek a Dirt Jump és Downhill területen a pedálok. Ezeknek kell biztonságos tapadást nyújtani a nehéz helyzetekben is, és elnyelni a kerékpáros majdnem teljes tömegét ugrás közben.

Az összes többi Dartmoor alkatrész szintén egyedileg tervezett, a legapróbb részletekig. Az igények ismerete Gravity sportolók részéről nem a semmiből jött: a Dartmoor szorosan együttműködik az általa szponzorált sportolókkal. Mint fiatal cégnek, ami a Dirt Jump hatására jött létre, szoros kapcsolat alakult ki ezzel az irányzattal, ami szerves részét képezi a cégnek is.