cylcoc

High-End kerékpár tárolási termékek és kiegészítők

Alkatrészek

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A Cycloc márka filozófiája olyan termékek tervezése, amelyek lehetővé teszik bármely kerékpár rajongó számára, hogy könnyedén és stílusosan integrálja a kerékpárt a belső terekbe. Ezért a márka fali kerékpártároló termékei lehetővé teszik a kerékpár könnyű és elegáns tárolását. Ráadásul a kerékpár inkább fali dísznek tűnik, mint hasznos tárgynak.

Az első termék bemutatásával, a Solo mount-tal 2006-ban a Cycloc változást indított el a kerékpárok tárolása terén. Számos különböző kerékpár tároló termékkel, falra szerelhető állvánnyal és tartozékokkal tovább bővítette a termékcsaládot.

London kreatív keleti végénél a cég élvezi a kerékpár-őrült alkalmazottak lelkesedését. Itt terveznek minden terméket és a kerékpártároló termékeket kizárólag az Egyesült Királyságban gyártják. Folyamatosan dolgoznak a fejlesztéseken és az új, falra szerelhető kerékpár tartókon, hogy még jobb termékeket hozzanak létre az ügyfelek igényeire összpontosítva. Minden egyes ötlet vagy igény az ügyfelektől arra ösztönzi a vállalatot, hogy tovább javítsa termékeit.

Ma a Cycloc globálisan aktív vállalat. Könnyen használható és színes, high-end kerékpár tárolási megoldásaik tökéletesen integrálják a kerékpárokat a belső térrel. Fedezze fel a kiváló minőségű fali tárolók széles választékát.