•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Contigo
masszív vizes palackok sportok szerelmeseinek és kerékpáros kulacsok különböző kivitelben

Funkcionális és könnyen kezelhető vizes palackok, amelyek ideálisak hosszú túrákhoz, és rövid kirándulásokhoz: ez az, amit a Contigo képvisel. A termékek különösen masszívak, egyszerűen kezelhetőek és ugyanakkor jól néznek ki. A Contigo termékek 100%-ig szivárgásmentesek és ütésállóak és a jó hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően az italok tovább maradnak hidegek, vagy melegek. Ezek teszik a megfelelő társsá olyan kerékpárosok és sportkedvelők számára, akik minőségi palackokat keresnek. 

Praktikus társ tekeréshez: kulacsok kerékpárosoknak 
Hosszabb kerékpáros túrák, vagy versenyzés közben a rendszeres ivás elengedhetetlen. Optimális esetben a kulacsnak folyadékkal kell ellátnia a kerékpárost, valamint elengedhetetlen hogy praktikus és szivárgás biztos legyen. A Contigo kulacs ötvözi ezeket a kritériumokat. Például az ivócső, amely beépül a fedélbe, nem csak azt garantálja, hogy bármikor ihat, hanem a lezárt fedél véd a portól és a szennyeződésektől, így semmi sem korlátozza a problémamentes ivást kerékpározás közben. Ezen túlmenően, a Contigo kerékpáros kulacs egy kézzel is könnyen használható – így a folyadékbevitel bármikor megoldható.
 
Modern vákuumszigetelés – magas fokú funkcionalitás
A dupla falú Contigo vizes palackok vákuumszigeteléssel vannak ellátva, így a benne lévő ital hőmérsékletét órákon át megtartja. Függetlenül attól, hogy a hátizsákban, vagy a kulacstartóban van: egy Contigo palackkal Ön mindig jól felszerelt.