•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

COMPRESSPORT orvosi kompressziós termékek sportoláshoz

COMPRESSPORT egy svájci cég, amely 2008 óta állít elő kompressziós termékeket sporttevékenységekhez. A termékek 100%-ban Európában készülnek. A kompressziós zoknik, kompressziós szárak lábra és karra, triatlon mezek, triatlon nadrágok és még sok más termék előállítása során a cég nagy figyelmet szentelt a szoros együttműködésre orvosokkal, sportolókkal és orvosi háttérrel rendelkező gyártókkal. Így a vállalat garantálja az ügyfelek folyamatos biztonságát és növeli a bizalmat a cég iránt.  

Kompressziós sportruházat
A COMPRESSPORT célja, hogy a kompressziós termékek olyan széles palettáját kínálja, amekkora csak lehetséges, valamint újra és újra meglepje az atlétákat és a sportok szerelmeseit új technológiákkal és trendekkel. Ezért a kezdetekkor kifejlesztett kompressziós karvédő szárak mellett új termékek is megjelentek a COMPRESSPORT kínálatában, mint például az Armforce karvédő, vagy Pro Racing rövid szárú zokni.  

Hatékony támogatás edzés előtt, alatt és után
A COMPRESSPORT olyan kompressziós termékeket fejlesztett ki, melyek hatékonyak edzés és verseny előtt, alatt és után is. Például a COMPRESSPORT Full 3 D DOT kompressziós zokni biztosítja a teljesítményt az edzés során egyre növekvő nyomás alatt is. Jó kapcsolatot biztosít a cipő és a láb között, megakadályozza a láb csúszkálását a cipőben, és a kompressziós nyomással növeli a vér oxigéntartalmát. Ezzel a zoknival a COMPRESSPORT növeli a természetes anatómiai nyomást az alsó lábszár izmaiban. Ugyanakkor a salakanyagok könnyebben távoznak, ezáltal növeli a teljesítményt.

A COMPRESSPORT a sportoló jól-létét helyezi előtérbe - mind az edzés során, mind a mindennapi életben: a termékek használatával a sportolók hosszabban és intenzívebben edzhetnek, az izmok regenerálódása pedig rövidebb ideig tart.