COBI
Connected Biking mindenkinek

Okos, könnyen kezelhető kerékpáros rendszerek és kiegészítők
Annak ellenére, hogy a digitális világ lehetőségei egyre növekednek, a kerékpározás még mindig elsősorban analóg, és így a digitális életstílus határaiba ütközik. A COBI-t azzal a meggyőződéssel alapították, hogy minden kerékpárosnak szüksége van a digitális technológiára, hogy összeköttetésbe hozzák kerékpárjukat a digitális világgal.

A vízió: okos kerékpáros rendszerek sportoláshoz és a mindennapokhoz
A kerékpárosoknak még hatékonyabban kellene használniuk kerékpárjukat, okosabban megtervezni és kivitelezni a túráikat, elmenteniük az adatokat a teljesítményükről és figyelembe venniük a fitness értékeket, elérniük a barátaikat és zenét hallgatni. Emellett a COBI fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy az okos kerékpározás biztonságos és hogy a kezek a kormányon, a szemek pedig az úton maradnak. A COBI rendszer ösztönösen használható, az okostelefon által kontrollált és szinte minden kerékpárral kompatibilis.

A Kickstarter-től a csúcsig
Miután 2014-ben sikeresen teljesítette a kerékpáros kiegészítők történelmének egyik legeredményesebb Kickstarter kampányát és megtapasztalta neves befektetők támogatását, a COBI folyamatosan dolgozik a víziója megvalósításán. A Németországban tervezett és fejlesztett COBI a hangsúlyt inkább a felhasználóra, mintsem a technológiára fekteti. A COBI inkább egy technológiai vállalatként tekint magára a kerékpár szektorban, mintsem egy kerékpáros cégként.

Dizájn találkozása a minőséggel
A csapat azon dolgozik, hogy a lehető legjobb élményt fejlessze ki a felhasználó számára. Éppen ezért tartják fontosnak a nagyszerű dizájnt. A szoftver és hardver termékeinek fejlesztéséhez a COBI a legkorszerűbb technológiákat használja. A vállalat célja egy gyönyörű, technikailag kimagasló termék, kiemelkedő szoftveres szolgáltatással, megfizethető áron.