CicloSport - kerékpár számítógépek a legjobb edzőtársak
Kerékpáros elektronika - CicloSport

Több mint 30 éve a Ciclosport cég lehetővé tette, hogy sikeresen nyomon követhesse a kerékpárral megtett távolságokat és sebességet. A CicloSport sportelektronikai termékeiben azok a kerékpárosok, akik szeretnék nyomon követni a teljesítményüket edzés során, kiváló edzőpartnert találnak. A kerékpáros-számítógépek ma már széleskörű információforrást kínálnak különböző területekről: kerékpáros funkciók mérése (sebesség, megtett kilométerek, teljes idő és sebesség összehasonlítás) vagy további funkciók (idő és opcionális pedál ritmus funkciók, pulzusmérők és kalória számláló) a kerékpárosok számára hasznos információkkal szolgálnak, amelyek hatékony edzés áttekintést nyújtanak.

Országúti kerékpár CicloSport - elektronikus kerékpár számítógépek és extenzív tartozékok
A mikroszámítógépek gyártója a CicloSport kültéri sportolók számára, például kerékpárosoknak kínál olyan technológiát, amely országúti kerékpározás feltételeihez alkalmazkodva lett kifejlesztve. A CicloSport cég termékskálája digitális, vezeték nélküli és kódolható, többfunkciós számítógépek széles skáláját tartalmazza, PC-analízissel rendelkezik, amelyek minden igényt kielégítenek. A multifunkcionalitás, amelyre minden kerékpárosnak szüksége van a céljai eléréséhez.

Kerékpáros számítógépek CicloSport - a kerékpárosok szíve
A CicloSport cég számos különböző teljesítmény-orientált kerékpárkomputert kínál profinak és amatőröknek egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy minden kerékpáros áttekintést kapjon teljesítményéről, céljairól és határairól. A kerékpár számítógép gyártó CicloSport vezetékes, valamint digitális vezeték nélküli kerékpáros számítógépeket és PC-analízissel rendelkező digitális vezeték nélküli multifunkciós számítógépeket kínál. Tartozékok széles választékával rendelkeznek, mint kormányrögzítő készlet, kerékpáros transzmitterek, a szívritmusmérők, a pedálos fordulatszámlálók és még sok más.