•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

CEP kerékpáros ruházat
teljesítményfokozó funkcionális ruházat

A CEP teljesítménynövelő, funkcionális kerékpáros ruházat gyártója, a bayreuthi Medi GmbH & Co. KG. Funkcionális ruházat komoly támogatást jelent a kerékpáros sportban, a profi kerékpárosoknak ugyanúgy segít teljesítményük növelésében, mint a hobby sportolóknak. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a testhezálló CEP "funkcionális ruházat" hozzájárul a jó eredmények eléréséhez, mert a bőrre ható közvetlen nyomás hatására javul az oxigén ellátás. Ez annak köszönhető, hogy az artériák átmérője megnő, így több vér áramlik a végtagokba.

Speciálisan kialakított, funkcionális ruházat kerékpárosoknak CEP
A CEP a speciális kialakítású, funkcionális kerékpáros ruházatával mindkét nem számra biztosítja teljesítményük növelését. A CEP kompressziós zoknijai kényelmes viseletet nyújtanak, ugyanakkor optimálisan illeszkednek a lábujjakon, lábfejen, sarkon, és a vádlin. A varratok úgy lettek kialakítva, hogy maximális teljesítmény mellett sem nyom és nem dörzsöl sehol, így nem áll semmi a siker útjában. Mikroszálas technológia, jó nedvszívó képesség, Achilles-ínvédő és kényelmes szár, ez csak pár jellemző, amelyet a gyártó kínál kerékpáros funkcionális ruházatával férfiak és nők számára, hogy növeljék teljesítményüket.

„MÁR ÉVEK ÓTA HORDOK CEP ZOKNIKAT“- WERNER TAPASZTALATAI

„Már évek óta megbízom a cep-ben. És nem ok nélkül! A zoknik csökkentik az izomrezgéseket sportolás során. Ezért nem érzem olyan fáradtnak a lábaimat futás után.
Nyáron kiváló védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen. A tippem: Nedvesítse be a zoknit edzés előtt a hűsítő hatás érdekében.
Ősszel és télen is szeretem viselni a zoknit. Vegye fel hosszúnadrág alá vagy rövid kerékpáros nadrággal ősszel, ezáltal kellemesen melegen tartja.
A zoknikat azonban nem csak sportoláshoz használom. Hosszú munkanapokon, kiállításokon, repülős utazásokkor is a cep zoknik kényelmesek és megóvják a lábat a fáradtságtól.
Intenzív edzések után a cep Recovery zoknit viselem. Segítenek a lábam gyorsabb regenerációjában. Ezért hordom alvás közben is.“

„ALAPVETŐEN SZKEPTIKUS VOLTAM...“ - A CEP ÚJONC, KATHRIN TPASZTALATAI

„Amikor a cep bemutatta nekünk az új 3.0 futózokniját, be kell vallanom, semmit sem tudtam a kompressziós zoknikról. ‚Kompressziós zoknik? Nem nekem!‘ volt az első reakcióm. Mégis szkeptikusan elfogadtam a felkérést, hogy teszteljem egy ideig a zoknikat.
A következő edzésemet viseltem először a zoknikat. Már akkor meglepődtem, amikor felvettem. A zoknik tökéletesen illeszkedtek és finom támogatást nyújtottak szorító érzés nélkül. Edzés közben úgy éreztem, mintha jobb lenne a lábaim állóképessége. Talán a zoknik miatt? Lehetséges! Néhány tesztkör után elmondhatom: Biztosan! A zoknik nem csak edzés közben támogatnak, hanem utána felgyorsítják a regenerációt.
Bár szkeptikus voltam eleinte, 29 éves koromra kompressziós zokni-párti lettem. Akár edzés vagy regeneráció: A zoknik az edzéseim szerves részévé váltak.“