•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Blackroll

A Blackroll cég 2007-ben alakult és hamarosan jó hírnévre tett szert a kiváló egészségügyi és masszázs termékek területén. Kezdetben a cég a Blackroll fascia releaser-re egy izompólya fellazítóra, mint fő termék fektette a hangsúlyt, azonban azóta a termékskála számos más termékkel bővült.

A Fascia masszázs henger lehetővé teszi, hogy önmagát masszírozza, és így javítson flexibilitásán, mobilitásán miközben segít a korábban elhanyagolt szövetek, azaz „fasciák” helyreállításában. A Blackroll termékek aktiválják és elernyesztik ezeket az izomszöveteket - és a különböző keménységi fokozatoknak hála, a henger minden sportoló számára megfelelő terápiát nyújthat. A Blackroll termékek ideális kiegészítői a hagyományos kezelési módszereknek, mint például a fizioterápia, gyógytorna/masszázs, és csontkovácsolás. 

A Blackroll alapja a "Self Myofascial Release" azaz önmasszázs elv, amelyet gyakran neveznek SMR-nek is. Ez a hatékony masszázstechnika fellazítja az izom- és fascia letapadásokat.
 
A Blackroll nagy hangsúlyt fektet a tartósságra és a minőségre. Minden terméküket Németországban gyártják, melyek 100%-ban újrahasznosíthatók, ezáltal környezetbarát termékek. Szagtalan, vízálló, olajokkal is használható és könnyen tisztítható termékek.