Blackburn
Nagy teljesítményű kerékpár világítási rendszerek minden kerékpárra

Blackburn céget 1973-ban alapította a kerékpár rajongó Jim Blackburn. Felismerte, hogy a megfelelő kerékpár kiegészítők jelentősen növelik a kerékpározás közben a kényelmet és biztonságot. Azóta a Blackburn olyan kerékpáros termékeket fejlesztett ki, amelyek vonzó designjukkal és különleges minőségükkel nyűgözik le a vevőket.

Kerékpár világítás, amely megfelel a legfontosabb előírásoknak
A Blackburn világítás úgy lett kifejlesztve, hogy megfeleljen a legfontosabb szabványoknak a kerékpár világítási rendszerek terén, és kielégítse az ügyfelek kívánságait. Az összes termék ebben a kategóriában a közúti közlekedési szabályoknak megfelelően kerül előállításra, a termékeken szereplő úgynevezett K-szám azt jelenti, hogy a termék megfelel, és jóváhagyták a közúti forgalomban való használatra.

Nem számít, hogy munkába tart, vagy egy hosszú túrán vesz rész: a Blackburn lámpa biztosítja az Ön számára a megfelelő és megbízható világítást. A Blackburn fényszórók széles skáláját kínálja, első-, hátsó lámpákat és világítási rendszereket, hogy biztosan mindig látható legyen a közúti közlekedésben.