BKOOL
kompakt, multimédiás otthoni tréner

Kerékpáros görgők a legvalósabb élményért
A BKOOL egy olyan technológiai vállalat, mely interaktív megoldásokat kínál a sportban, mint például otthoni edzőgépek, futópadok és kerékpáros görgők. A kerékpáros ágazatra szakosodva kifejlesztette a BKOOL Pro otthoni trénert integrált szimulátorral. A BKOOL Pro úgynevezett "3D World" technológiával van ellátva, melynek lényege: A 3D World technológia lehetővé teszi, hogy a kerékpáros minden utat bejárhasson 3D-ben, valamint, hogy más kerékpárosokkal tekerhessen együtt, akik a világ bármely másik pontján vannak. Felveheti saját útvonalait, mert a 3D világ rögtön megjelenik, ahogy megérinti a pedált.

Eddzen, ossza meg és elemezze - a BKOOL home-trainer funkciói
A BKOOL otthoni edző rendszer része a szimulátor, mellyel különböző pályákat és videókat vehet fel, és használja őket, a 3D-s világban. A vállalat igyekezett otthon edző rendszert kifejleszteni, amely a lehető legvalósabb élményt nyújtja, ahol a terepviszonyoknak megfelelően növeli az ellenállást akár 1200 W-ig, így biztosítva a valósághű élményt. A vonzó design mellett a BKOOL alacsony hangszintet garantál - különösen a BKOOL Pro. 

A BKOOL kerékpáros görgő használatához először is a szoftvert kell futtatni PC-n, Mac-en vagy tableten. A BKOOL spanyol, angol, francia, német, olasz, japán és kínai nyelven érhető el.