•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

BiciSupport
A kerékpár szerelő állványok szakértője

Profi kerékpár szerelő állványok sokoldalú beállítási lehetőséggel
Az észak-olasz gyártó Bicisupport kerékpár szerelő eszközök fejlesztésére és gyártására specializálódott. A cég 1976 óta gyárt kerékpár szerelő állványokat, kerékpár tartókat és egyéb technikai segédeszközöket.

Sokrétűen átalakítható kerékpár szerelő állványok és tárololók 
Ezen a téren mind a profi kerékpárosok és csapatok, sőt, még az amatőrök is, a különleges minőségű BiciSupport termékeibe helyezik bizalmukat. Nemcsak a gyorsasága, stabilitása, strapabírása, hanem rengeteg egyéni beállítási lehetősége győzte meg használóit. Teljesen függetlenül attól, hogy teljes kerékcsapágy cseréről, vagy csak egy kerékcseréről van szó. A kiváló minőségű szerelő állványok olyan helyzetekben nyújtanak segítséget, amikor a kerékpár komolyabb átvizsgálására, alkatrész cserére, vagy teljes javításra van szükség, legyen az verseny, esetleg trekking kerékpár vagy mountain bike. Különlegessége, hogy szerelés után a BiciSupport rendszerek gyorsan összecsukhatóak így helytakarékosan lehet őket tárolni. Ezért gyakran mobil műjhelyként is használják.

Minőség Olaszországból: professzionális szerelő rendszerek
A kiváló minőségű Bicisupport összeszerelő rendszerek fejlesztése és gyártása Olaszországban zajlik. A fejlesztések mindig szakamberek elvárásai alapján történnek, ezért mindenekelőtt meg kell felelniük a minőségi előírásoknak. Így az Észak-olaszországi gyártó a jövőben is olyan profi szerelőállványok fejlesztésével fog foglalkozni, melyeknek már védjegyévé vált a funkcionalitás, stabilitás és minőség.