•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Arena
atlétáknak, triatlonosoknak és a sport szerelmeseinek

Dinamizmus, divat triatlonosoknak és úszóknak
Mint az egyik első vállalat, az Arena erősen érintett az úszó sportruházat területén, ahol a vízben érvényesülő dimamika volt és maradt is a kutatások elsődleges mozgatórugója. Így a mai napig, Arenának újra és újra sikerült, hogy irányt szabjon és szabványokat állítson fel a sport ruházat és felszerelések területén. Rengeteg triatlonista, úszó és kerékpáros lelkesedik az úszó egyberészesek, felsők, egyrészes fürdőruhák, búvárruhák, úszószemüvegek és egyéb sport és úszó felszerelések széles választéka iránt.

Az Arenat 1973-ban a szenvedélyes sportoló, vállalkozó és úttörő Horst Dassler alapította. Célja a kezdetektől fogva az volt, hogy profi és szabadidős sportolók számára is gyors, könnyű, csúszásmentes és ellenálló terméket tegyen elérhetővé. Míg eleinte kizárólag az úszásra koncentrált a cég, addig mára már triatlonosok számára is megfelelő felszerelést biztosít a vállalat.

Sportruházat és tartozékok széles választéka
Függetlenül attól, hogy a verseny, edzés vagy a szabadidő: Az Arena széles választékban kínál, testhezálló, anatómiailag illeszkedő triatlonhoz használt egyberészes úszóruhát, triatlon felsőket, rövidnadrágokat, úszó szemüvegeket, fürdő szandálokat, hátizsákokat, tenyér ellenállásokat és füldugót. A márka sikere az úttörő kutatásokon és a kompromisszumok nélküli minőségellenőrzésen alapszik. Anyag és funkcionalitás tökéletes összhangja, hogy a felhasználói igények, mint például a triatlon nadrágok és egyberészes úszóruhák esetében, a kényelmes és könnyű üiéspárnában vagy különböző szilikon tapadási pontok a lábnál, ami távol tartja a vizet, és megakadályozza ruha / nadrág elcsúszását.

Világszerte aktívan
Az Arena központi irodája Tolentinoban, Olaszországban található, emellett a már világszerte több,mint 100 orszgában van jelen.