AMSPORT SPORTS NUTRITION
Tartsa szemmel a díjat!

Az AMSPORT termékeket Mark Warnecke személyes céljai hívták életre, hogy támogassák a sportolókat és különböző céljaik elérésében. Szakértelme és orvosi tapasztalata, táplálkozási szakértőként és sikeres versenyzőként hozzájárul minden egyes AMSPORT termékhez.

35 éves korában Mark Warnecke világbajnok lett és - útja során - az általa fejlesztett aminosav táplálék kiegészítők segítették, mert nem talált más sporttáplálkozási terméket, amely megfelel az elvárásainak. Sok versenyző elismerte a kiegészítő sikerességét: Ekkor megszületett az AMSPORT márka!

Nem csak kerékpárosok, triatlonosok, úszók, evezősök, hanem a német labdarúgó liga és a más nemzeti válogatott keresték a legjobb termékeket - akárcsak Ön.

MADE FOR YOU. AMSPORT

A regenerációs fázist gyakran alábecsülik a sportban. Gondoskodjon a testéről a kiváló minőségű fehérjékkel a legjobb regeneráció érdekében!

Tudta, hogy az állóképességi sportolóknak nagyobb a fehérje iránti igényük, mint az erőnléti sportolóké? Az állóképességi sportolóknak körülbelül 25% -kal több fehérjére van szükségük, mint az erőnléti sportokat űző sportolóknak. Az AMSPORT High Protein kiváló minőségű fehérje kombinációt biztosít.

Olyan termékeket keres, amelyek a sportolók számára sportolók közreműködésével készültek? Az AMSPORT ezt kínálja Önnek! Az AMSPORT nem használ fruktózt termékeihez, hiszen sokan vannak, akik fruktóz intoleranciában szenvednek anélkül, hogy tudnák. A géleket extra folyadék nélkül lehet elfogyasztani és hozzáadott aminosavakat tartalmaznak.