AMFORMULA táplálék kiegészítők
szabaduljon meg a kilóktól, miközben javítja egészségét

A hatékony súlycsökkentés képlete: AMFORMULA
Az AMFORMULA koncepcióját a korábbi profi úszó Mark Warnecke találta ki 2004-ben, hogy gyorsan és hatékonyan szabaduljon meg súlyfeleslegétől. A célja az volt, hogy lefogyjon, de közben ne érezze magát rosszul és erőtlenül. Ezért kidolgozott egy koncepciót, amely kiváló minőségű, speciális aminosavakkal segít a fogyásban. A koncepció egyre több olyan embert győzőtt meg, akik hisznek az orvosi termékek által támogatott súlycsökkentésben, ez az, amiért az AMFORMULA már 2007 óta sikeres a piacon.

Az AMFORMULA termékek fejlesztése a gyógyászatban alkalmazott táplálékkiegészítőkön alapul
A speciálisan kifejlesztett AMFORMULA termékekkel és egy kis kitartással hosszú távon elérheti a hőn áhított fogyást. Az AMFORMULA több ízben is elérhető. Az AMFORMULA SHAPE és AMFORMULA DIET egymástól független fogalmak, de kombinálhatók egymással.
Az AMFORMULA DIET speciálisan súlycsökkentésre lett kifejlesztve. A diétás turmixok többféle ízben kaphatók és helyettesítik a teljes étkezést. 
Az AMFORMULA SHAPE kifejezetten a diéta utáni időszakra lett kifejlesztve, de diéta alatt fogyasztva ellátja a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal.