AMEO

Push your limit

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

Úszás korlátok nélkül - ez Mathias Weignernek, a német szakembernek a hitvallása. A szenvedélyes úszó vágya és szenvedélye, egy légző készülék, amely friss levegőt biztosít a légzőcsövön keresztül, miközben tökéletesen alkalmazkodik a fejformához. Ez mutatja az AMEO mögött meghúzódó igazi motivációt. Ennek a társaságnak azonban a székhelye nem úszóparadicsomok egyikében található a tengerre néző irodával, hanem a bajor Tutzingben, München mellett, Németországban.

A Powerbreather ötletével a fiatal bajor társaság 2015 óta kavarja fel az állóvizet az úszás világában. A légzőkészüléket igényes amatőrök és sportolók számára optimalizálták, és lehetővé teszi az úszók, a triatlonosok és a könnyűbúvárok számára, hogy teljes mértékben az edzésükre, vagy technikájukra koncentráljanak a nem szokványos designnak köszönhetően.

A híres sportolók segítségével folyamatosan továbbfejlesztett Powerbreather légzőkészülékkel az AMEO újfajta szabadságérzetet biztosít az úszók számára a vízben. A szűk medencékben való használatból kifolyólag a Powerbreather egyre népszerűbb a professzionális úszók körében is - és segíti őket abban, hogy kitolják határaikat.