Airwings kerékpár kiegészítők
teljesítmény mountain bike-on

Tökéletes erőátvitel a kompromisszumot nem ismerő Airwings kerékpár alkatrészekkel
Az Airwings kerékpár kiegészítők között megtalálhatók csere rugók a következő keménységi fokokban: lágy, közepes, kemény és x-kemény. A keménység egyénileg alakítható, hogy jelentősen növeljük a mountain bike teljesítményét sziklás ösvényeken és downhill szakaszokon, melyek tele vannak akadályokkal. A kerékpáros termékeink kiemelkedően ügyes kombinációi a rugózásnak és a lengéscsillapításnak. A keménységtől függően, a kerékpáros tökéletesen tudja használni a rugókat, melyek tökéletesen alkalmasak a minden terepre. Az Airwings termékek csökkenthetik, vagy akár megakadályozhatják a hátfájást. A rezgéscsillapító egy modelljénél, az Airwings a nitrogén feltöltést és a hidraulikaolaj kombinációját használja, hogy biztosítsa hátkímélő felfüggesztést és a lengéscsillapítást.

Továbbfejlesztett erőátvitel az Airwings kompromisszumok nélküli kerékpár alkatrészeivel
A kutatás és fejlesztés területen, az Airwings cég sikeresen kifejlesztett egy lineáris golyóscsapágy rendszert. A golyók több pályán gurulnak a nagyobb érintkezési felület, rendkívüli tartósság és a jobb erőátvitel érdekében. Az Airwings magas színvonalú rugókat és lengéscsillapítókat fejleszt. Ezen kívül a gyártó kerékpárfelfüggesztési rendszereihez kifinomult anyagokat és alkatrészeket kínál, hogy egy mountain bike-kal rengeteg extrém sportot lehessen űzni.

Airwings kerékpáros alkatrészek off-road kerékpárosoknak
A különböző keménységű rugós elemekkel megmutathatja legjobb teljesítményét a lejtőn és a túrázás közben, az alkatrészek tökéletesen alkalmazkodnak a terephez. A nyeregnek csak minimális mértékben kell elnyelni a rezgéseket. Az Airwings nyeregcső intenzív kutatás és fejlesztés eredménye: Kiküszöböli a fájdalmat a behatások energiájának csökkentésével. Azok az Off-road kerékpárosok, akik Airwings termékeket használnak, csökkentik a hát sérülések kockázatát. Az Airwings lágy, közepes és kemény csere rugók lehetővé teszik az optimális alkalmazkodást a súlyához.