3T
Ülések, ülésszárak, kormányok

Az egyes kerékpáralkatrészek együttműködése
A high-tech kerékpáros alkatrészek gyártója termékek széles kínálatát nyújtja: kormányok, országúti kormányok, ülések, ülésszárak és villák. Ez az egyes alkatrészek együttműködése, ami végül egy kellemes és sikeres eredményt ad, az alkatrészek kiegyensúlyozott koordinációjának köszönhetően. A 3T magas minőségű kerékpáros alkatrészek gyártója, melyeket világszerte használnak nemzetközi versenyeken. A 3T high-tech alkatrészei egy nagyon magas minőségi kereslet eredményei, melyeket a szakértő csapat újra és újra megvalósít. A professzionalitás az alapja a 3T kerékpáros alkatrészeknek, melyeknek ellen kell állni a maximális stressznek is, ami a kerékpárt másodpercenként éri.

High-tech kerékpáros alkatrészek a 3T-től, a sportolás alapjai
A 3T kormány csak egy példa arra, hogy milyen jó az együttműködés a versenyzők és a termékfejlesztők közt. A kerékpár irányításához való alkatrészek könnyűek és nagyon tartósak, a karbonnak köszönhetően. Ez biztosítja a jó ütés elnyelést a nehéz hegyi terepeken. A cső hossza rövidíthető, miközben ugyanazt a teljesítményt garantálja. A 3T kerékpáros alkatrészek, mint a kormányok kemény terepen való használatra lettek kifejlesztve, az anyaguk, hajlításuk, súlyuk, szélességük és a rögzítésük területén. Még a rövidebb csővel is könnyedén rögzíthető a távvezérlő, első lámpa vagy computer. Tartósság és határozottság az alapjai az alkatrészek hosszú életének.

Kerékpáros kiegészítők a 3T-től – technikai alkatrészek kerékpárosoknak
A 3T nyereg egy másik alkatrész, melyet magas technológiával fejlesztettek. A szár karbonból készült; a nyereg ezért könnyű és rugalmas, ezáltal elnyeli az ütéseket. A nyereg extrém terepen is garantálja az ütések elnyelését. A bilincs is high-tech kiegészítő. Ez is karbonból készült. A nyereg dőlésszöge pontosan beállítható a titánium csavarokkal. A gyártó villája is high-tech minőségű és pehelykönnyű. A 3Tolyan kerékpárosoknak kínál technikai alkatrészeket, akik magas minőségű és high-tech termékeket keresnek.