We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Ünnepel a Löffler
40 éves a transtex

A klasszikus transtex funkcionális fehérnemű a 40. születésnapját ünnepli 2018-ban. A transtex technológiát a Löffler fejlesztette ki 1978-ban Felső Ausztriában, ahol a mai napig zajlik a gyártás. A szövési technológiát tökéletesítették az elmúlt 40 év során, hogy biztosítsa a kapilláris hatást

ami elengedhetetlen a tökéletes nedvesség elvezető tulajdonsághoz.

A transtex hatékonyan vezeti el a nedvességet. Ezzel segít szárazon és melegen tartani és véd a hűvös és hideg napokon. A transtex alapanyaga a polipropilén; A kétrétegű téli modellek olyan anyagokkal vannak kombinálva, mint a pamut, műselyem, Tencel vagy merino gyapjú. A belső rész minden esetben poliamid. A könnyű szintetikus anyag szinte egyáltalán nem szívja fel a nedvességet, hanem elvezeti a ruha külsejébe. Rendkívül gyorsan szárad, így komfortosan szárazon tartja Önt.

Ahogy minden Löffler termék, a transtex fehérneműk is rendelkeznek az Öko-Tex 100 címkével. A Löffler nem használ semmilyen kémiai kezelést vagy ezüst ionokat, ami rendkívül fontos a fehérneműknél, amelyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel. A legmodernebb minőségű kiváló textilszálakat minőségi európai gyártóktól szerzik be. A Löffler a transtex aláöltözéket több modellváltozatban is kínáljavegyes felhasználásra és minden hőmérsékletre.

A transtex sikerének titka0:

  • Kiváló minőségű textíliák legújabb generációja biztosítja az időtálló minőséget. Ezeket minőségi európai beszállítóktól vásárolják és természetesen nem tartalmaznak mérgező, egészségre ártalmas anyagokat.
  • Egyedülálló szövési technológia, amelyet tökéletesítettek az elmúlt 40 év során, hogy biztosítsa a kapilláris hatást ami az elengedhetetlen, tökéletes nedvesség elvezető tulajdonságot biztosítja
  • Kiváló kivitelezés Ausztriában és az évtizedes tapasztalat garantálja a tökéletes illeszkedést, a maximális szabad mozgást és az ideálisan elhelyezett lapos varrásokat.

transtex Hybrid

Az innovatív transtex Hybrid technológia a saját üzemükből lehetővé teszi a különböző funkcionális zónák kialakítását egy ruhadarabon belül. Ehhez több anyagot kombinálnak: polipropilén belül és természetes Tencel és pamutszálak kívül. Mindez biztosítja a trendi küllemet, optimális nedvesség elvezető tulajdonságokat, szigetelést és rugalmasságot a szabad mozgáshoz. b>

transtex warm – az eredeti, új kinézetben

A transtex warm a kalsszikus, Új színekben érkezik ebben a szezonban. Sport fehérnemű, amely egyesíti a nedvesség elvezető, párologtató, ideális szigetelő tulajdonságokat, párologtat az egyedülálló dupla rétegű szövési technológiának köszönhetően a poliamid és pamut/műselyem szálakból. A stratégiailag elhelyezett lapos varratok biztosítják, hogy a fehérnemű ne irritálja a bőrt. A transtex warm fehérnemű alkalmas különböző sportágakhoz.

transtex merino

A természetes merino anyag évek óta elengedhetetlen alkotóeleme a funkcionális fehérneműnek. Mivel a polipropilén belső száraz kényelmet garantál, a következő, szagtalan gyapjúréteg nedvességet vesz fel és melegszik. Mindkét anyag kombinációja tökéletesen működik. Még a megerőltető edzések során is biztosítja a száraz kényelmet. A tiszta gyapjú csak nagyon lassan száradna, mivel elnyeli a nedvességet. p>

transtex light – igazi mindenes

A transtex light-ból készült sportruházat teljesítménynövelő viselési kényelmet biztosít, különösen intenzív sporttevékenységek során: Az egyrétegű szövet gyorsan eltávolítja a nedvességet a bőrről, és száraz és szagtalan marad - kémiai adalékanyagok nélkül. Windstopper változatban is kapható.