•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze
557

Túra

Travel

Hybrid és városi kerékpárok


Felfedezőknek és kalandoroknak


KERÉKPÁROK VILÁGUTAZÓKNAK BEÉPÍTETT“WANDERLUST“-TAL

Egyik kerékpár kategória sem tartogat annyi kalandot, mint ez. Ezek a kerékpárok a nagyvilágra szomjaznak, a természetre és kihívásokra vágynak. Elviszik bárhová – és vissza. Megbízhatóak és robosztusak, mivel a bukás egyes helyzetekben komoly veszéllyel járnak. 

Egy csodákkal és gyönyörű tájakkal teli világban élünk. Még ha úgy is tűnik, hogy a modern civilizáció elfoglalta az egész Földet és lerombolta a természetet aszfalt utakkal és beton blokkokkal, még mindig vannak helyek, ahol megmutatja szépségeit. Még mindig vannak fehér foltok a térképen. Ha fel akarja fedezni az elhagyatott területeket, egy megbízható kerékpárra lesz szüksége. Legyen az első, aki felfedezi ezeket a helyeket, megtalálja a hegyi tavat, amit a térkép nem mutat, hódítson meg meredek emelkedőket, amiket csak néhány turista talál meg, kerékpározzon végtelen fennsíkokon – a touring kerékpárjaink annyira szeretik a kalandokat, akárcsak Ön! 

Duplán hegesztett vázak magas minőségű alumíniumból; robosztus, defektbiztos, mélyen barázdált gumik; erős, merev alumínium villa; tartós alkatrészek, sokoldalú kiegészítők – ezek az összetevői a kerékpárunknak. A kerékpárok Pinion meghajtással, Rohloff aggyal és Carbon Drive szíjjal rendelkeznek és még sok más kivételes alkatrészt tartalmaznak. Számunkra a kívánt felhasználásnak megfelelő egyedi módosítások elengedhetetlenek és a legfontosabbak. 

Hogy biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletes ROSE kerékpárt, XL méretű vázakat is kínálunk. Így vagy úgy, a kerékpárok nagy kalandokra valók! Pakoljon össze, a touring kerékpárjaink fel akarják fedezni a világot Önnel! Meg fog lepődni, hova viszik majd.