•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze
13885

Trail

Trail mountain bike-ok

Trail kerékpárok – az ösvény a jutalom!


All-mountain élvezet mindenkinek

A trail kerékpárok össztelós, univerzális géniuszok. Ők képviselik a hegyikerékpározás lényegét, a szabad tekerést a természetben, a puszta kerékpáros élvezetet. Képességek széles skálájával rendelkezik: elegendő rugóúttal rendelkeznek, hogy a downhill ösvényeket is könnyedén átszeljék, és kellően könnyűek a gyors mászáshoz is. Ugyanakkor kombinálják a jó kerékpáros tulajdonságokat, mely vonzó a kerékpárosok extrém nagy csoportjának. A trail kerékpárok fejlesztése kéz a kézben járt az MTB sport fejlődésével. Az össztelós kerékpárok bevezetésével a hegyikerékpározás új szintre lépett. Hirtelen kitárult egy új világ, melyben minden lehetségessé vált. A korábban meghódíthatatlan ösvények mára már elvesztették veszélyüket.

Manapság a nagyon fejlett hátsó rugóstag-rendszer szeizmografikusan leképzi a talajt, annak érdekében, hogy állandóan fenntartsa a tapadsát és az optimális kontrollt. Felfelé ezek a rendszerek extrém módon merevek és hatékonyak, biztosítva, hogy az energia ne vesszen kárba. Ezek a kerékpárok igazából kicsi downhill-ek, tourer-nek álcázva. Kerékpárok, melyek szinte mindent megvalósíthatóvá tesznek, széleskörű használattal. Az Alpok kemény terepein, hegyvidéki ösvényeken vagy a jól ismert hazai tájakon. Mindegy, hogy a GRANITE CHIEF vagy a ROOT MILLER mellett dönt, a lehetőségek végtelenek. Habár a két kerékpár teljesen különböző.

A ROOT MILLER 140 mm-es rugóútjával és 29”-os kerekeivel inkább touring-kedvelő kerékpárosok számára készült, a GRANITE CHIEF 150mm-es rugóúttal és 27,5”-os kerekekkel agilisabb és fürgébb a downhill-ben. Végül úgyis a személyes ízlés a döntő, melyik kerékpárt kedveli jobban. Mindkét kerékpár személyre szabható a konfigurátorunk segítségével. Így könnyedén megtervezheti saját kerékpárját, mely biztonságosan átrepíti a hegyeken és felejthetetlen élményekkel gazdagítja Önt!