0 Keresési eredmények

Tour

Túra mountain bike-ok


Élvezze a szép túrákat


Tegyen egy hosszú túrát a touring kerékpárjainkon

A hegyek felfedezésük óta nagy vonzerőt jelentenek az emberek számára. Habár ennek a tájnak a csodálása mégsem olyan gyönyörű, mint egy hegyikerékpárral meghódítani! A jó túra kerékpárok kitűnően kombinálják a sportosságot és a kényelmet. Mindazok, akik szeretnek hosszú utakat megtenni, értékelni fogják ezeket a tulajdonságokat. Amikor a kilométerek felfalásáról van szó, a kerékpárnak finoman kell gurulnia és hatékony felfüggesztéssel kell rendelkeznie, hogy az energia ne vesszen el.

Ugyanakkor a kerékpár legyen kényelmes, mivel ez energiát takarít meg és élvezhetőbbé teszi a hosszú túrákat. A túrakerékpárok szeretik átszelni a vidéket, az út hossza vagy típusa másodlagos szempontok. Mint ahogy a kerékpárosok, úgy a túrakerékpárok, a GROUND CONTROL és a THE TUSKER is eltérnek egymástól. A GROUND CONTROL klasszikus, modern kinézettel érkezik. Ez egy összetelós kerékpár 130 mm-es hátsó rugóúttal, XS-es méret esetén 115 mm. A kerékpár magas teljesítményt nyújt, így alkalmas cross country versenyekre, valamint elegendő kitartása van maratonok megtételéhez is. A 27,5”-os kerekeknek köszönhetően a kerékpár jó gördülést és kellemes sebességet nyújt. A THE TUSKER ezzel ellentétben vastag 4 inches kerekeken gurul, és a különleges túrák specialistája. Könnyedén átgördül a havon és a laza homokon, és a jó tapadásnak és a nagy futófelületnek köszönhetően magas biztonságot nyújt. Ezek a tulajdonságok előnyt nyújtanak a szűk ösvényeken is: annak ellenére, hogy a kerékpárnak nincs hátsó rugózása, hihetetlen nagy kényelmet nyújt.

Természetesen ezeket a kerékpárokat nem csak sportos használatra valók. Kiemelkedő a sokoldalúságuk, az erősségeiket a pályáktól messze is megmutatják. Mindegy, hogy egy klasszikus és modern vagy egy extrém és speciális kerékpárt keres, a kínálatunkban mindenki megtalálja a tökéletes darabot. Melyik kerékpárt választja következő kalandjához?