0 Keresési eredmények

Enduro

The enduro bikes are coming!


EGY ENDURO KERÉKPÁRRAL A HEGYEKEN KERESZTÜL

Az enduro kerékpárok igazi downhill specialisták, valamint valódi mindenesek. Igazi előnyeiket lejtős pályákon és túrákon mutatják meg. Fel akarnak jutni a csúcsra, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a környező hegyek hófedte csúcsaira, a kis falura a völgyben, az ösvényre a lába előtt. Fel a sisakot és a szemüveget, nyomja a pedált, és hadd szóljon. "Végre!" kiált a teleszkóp. Keskeny úton navigál és átrepül a sziklán, és egy kis mosoly ott van az arcán. A high-tech villa és hátsó rugók kiváló kényelmet és sok rugózást biztosítanak, még akkor is, amikor komolyabbá válik a terep.

A UNCLE JIMBO 27,5 colos kerekeken gurul - ez kerékméret stabilitást és mozgékonyságot kínál a kihívást jelentő pályákon is. A kerékpár felfüggesztés 165 mm rugóutat kínál- nem is olyan régen, ezt a rugóutat csak downhill versenyeken használták! Már látjuk is merre visz az utunk tovább: a VÖLGYBE. Ez pontosan az, amire ezek a kerékpárok tervezve lettek, ez az, ahol megmutatják igazi teljesítményüket. Azonban a jó menettulajdonságok felfelé is fontosak, egy jó enduro kerékpárnak felfelé is könnyedén kell haladnia. Csak akkor teljes az élmény! Ezért a downhill-orientált kerékpárok annyira könnyűek, hogy inkább felteker velük a hegyre ahelyett, hogy liftezne.

Az enduro egyszerűen szórakoztató, ahogyan az általuk kínált nagyszerű lehetőségek és jó teljesítmény is - a göröngyös ösvényeken, túrákon és enduro versenyeken. Az utóbbi nagyon népszerű lett az elmúlt időszakban, ami nem csoda, tekintve, hogy újragondolja a hegyi kerékpározást, egy egészen új szemszögből: Ez arról szól, hogy éljük meg a környezetünk változásait, versenyezzünk a barátainkkal lefelé, vagy csak együtt tekerjünk és élvezzük a sportot és a természetet. Ez az, ami emlékként igazán megmarad! Jönnek az enduro kerékpárok!