•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze
14129

Fitness

Fitness

Fitness / Trekking


Egy fitness kerékpár biztosítja a szabadságot, hogy elérje céljait – csak az Ön edzettsége korlátozza, nem a kerékpár!

Edzés a kerékpáron, minden időben

A fitness kerékpárok fitten tartják. Mi lehetne kellemesebb annál, mikor a szél simogatja az arcát, egy kerékpáron, egy irodában töltött nap után? Igaza van, ennél nincs is jobb! A kerékpározás a legjobb módja annak, hogy a napi stresszt maga mögött hagyja és feltöltse magát energiával. A kerékpárja otthon várja, útra akar kelni, megtapasztalni valami újat és mozgásba jönni. Sportos és gyors. Tisztán érezni fogja a ROSE által megszerzett tapasztalatot az országúton való kerékpározás területén. Magabiztosan megjelenthet az országúti kerékpározás szerelmesei közt. Sőt, ezek a kerékpárok nem csak ideális edzőpartnerek, hanem a mindennapi élet univerzális társai is. Felszerelheti őket csomagtartóval, világítással és sárvédőkkel. Ingázók és gyakran utazók tudják, hogy minden kerékpáron töltött perc fitten tart. Mikor indul következő útjára?

Nem kérdés, a fitness kerékpárok garantálják a megfelelő edzést. Annak érdekében, hogy minden amatőr sportoló és fitness-őrült számára biztosítsuk az igényeinek megfelelő kerékpárt, fitness kerékpárok széles kínálatát ajánljuk. Gyakran a praktikusságon van a hangsúly, máskor az országúti vagy hegyikerékpár iránti vágy győzedelmeskedik. Azok, akik nem tudnak választani, biztos megoldást nyújtanak az all-rounder-eink.

Természetesen a ROSE nők számára is sokféle fitness kerékpárt kínál. Ezek különböznek a férfi kerékpároktól, nem csak a váz kisebb, hanem a többi alkatrész is a női anatómiához van igazítva, hogy tökéletes ergonómiát biztosítson.

Még a 29-es kerekek szerelmesei is olyan fitness kerékpárt vehetnek, ami megéri a pénzét. Azokat is, akik még nem tudnak róla, hamar lenyűgözi a nagy kerekek finomsága. Az alkatrészek teszik a ROSE fitness kerékpárokat sportossá. A célunk ezzel az, hogy következő túrájáról fáradtan, de boldogan térjen vissza, izgatottan várva a következő utat.