•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze
17631

Cyclocross

Cyclo Cross

Cyclo Cross


Crossbike, minden terepen megállja a helyét

Cross country, Cyclocross kerékpárral

Ennek a kerékpár-kategóriának számos neve létezik: Cyclocrosser, Cyclocross kerékpár vagy crossbike, de függetlenül az elnevezésétől, terepen ugyanolyan gyors, mint egy országúti kerékpár. Az általános trend, hogy a lelkesedés a fitness és a crossbike-ok iránt egyre növekszik. Az európai kerékpáros terepeken kerékpárosok ezrei örvendeznek a pornak és sárnak. A ROSE a cyclocross kerékpárokat évek óta a legmagasabb színvonalon építi. A ROSE kerékpárok a legkeményebb terepeken lettek tesztelve, és ezek eredményei segítenek az újabb kerékpárok fejlesztésében.

A crossbike-ok ugyanakkor az erdőtől távol is elemükben vannak. Káprázatosan teljesítenek az utakon, kerékpáros parkokban és sziklás terepen is. Felhasználási körük igazán széles, és kitűnő edzőtárs a fitness megszállottaknak és amatőr kerékpárosoknak is. Célunk az volt, hogy a két teljesen különböző világot kombináljuk. Az ROSE cyclocross kerékpárok alkatrészeit a tartósság jegyében választottuk ki, mely jól megalapozza a hegyikerékpározást. Ahhoz, hogy a sokféle cyclocross terepen jól teljesítsen, az alkatrészeket alaposan meg kell válogatni. Sportos geometriájú váz, melyet a ROSE speciálisan erre a célra fejlesztett, robosztus kerekek vékony gumikkal, erős de gyors profilú gumik és egyéb válogatott alkatrészek teszik mindegyik modellt sokoldalú all-round cyclocross kerékpárrá.

A hegyikerékpárok egyik kulcsfontosságú hatása a cyclocross kerékpárokra a tárcsafékek egyre növekvő használata. Ez egy olyan fejlesztés, melyet természetesen a ROSE is felhasznált, és beépítette a kerékpárjaiba. Az tartósság és jobb fékezőképesség nedves időjárási körülmények között is, teszik kiválóvá a felnifékekkel ellentétben. A súlyuk is könnyebb. Mindegy, hogy természetimádók, állóképességi sportolók vagy kíváncsi újoncok számára, a cyclocross kerékpár gyönyörű módja annak, hogy szenvedélyeinek éljen, melyek olyan sokszínűek, mint a sport maga.