Még több szabadság, még több kaland
Fedezze fel a gravel kerékpárjainkat

Ahogy a neve is sugallja, a gravel kerékpár tökéletesen alkalmas kavicsos és macskaköves utakra, és megállja a helyét a murván és az erdőben is. Lehetővé teszi, hogy mindenhová eljusson, ahova klasszikus országúti kerékpárral nehézkes lenne. Ezért a BACKROAD és a PRO CROSS GRAVEL a legjobb fegyver az izgalmat keresők számára, akik még több kalandot keresnek.

BACKROAD
A BACKROAD képében bemutatjuk Önnek az igazi all-roundert, amely - amint azt a neve is sugallja – távol az aszfalttól is otthon érzi magát. A hosszabb tengelytáv, a szélesebb gumiabroncsok és a nagy teljesítményű hidraulikus tárcsafékek sima futást és biztonságot nyújtanak a durva talajon. A BACKROAD azonban rendelkezezik igazi versenyző génekkel, mivel könnyedséget és agilitást kínál. Lenyűgözően könnyű 1040 g-os karbon váz, vázban vezetett fék és váltó bowdenek, valamint egy ROSE Disc full karbon villa átütő tengellyel, amely rendszeresen a legjobb eredményeket érte el nemzetközi teszteken. Ezenkívül a kerékpár váz és villa FlatMount szabványnak megfelelő tárcsafék rögzítő rendszerrel rendelkezik. Ez csökkenti a súlyt, és egyenletesen osztja el fékezéskor a terhelést.

PRO CROSS GRAVEL
A BACKROAD kedvező árú alternatívája az új PRO CROSS GRAVEL. A kerékpár alapja egy könnyű, háromszorosan húzott alumínimból 6061 T6 készült ultrakönnyű váz, amelynek súlya kb. 1390 gramm. A szinte láthatatlan hegesztések és a vázban vezetett fék és váltó bowdenek tiszta megjelenést kölcsönöznek a kerékpárnak. A PRO CROSS GRAVEL gyorsasággal kiegyensúlyozott geometriával igazi társa lesz és a legjobb gravel kalandokat nyújtja Önnek. Ezenkívül ez a kerékpár 1,60 m magasságú kerékpárosok számára is rendelkezésre áll, 46 cm-es méretben - kisebb 650 B kerekekkel.