GORE® WEAR SHAKEDRY
EGYSZERŰEN RÁZZA LE AZ ESŐT

Képzelje el, hogy éppen egy zivatar közepén halad. A vízhatlan kabátja tökéletesen száraz. Az esőcseppek egyszerűen leperegnek a felszínéről. És a legjobb? Az eső után mindössze annyit kell tennie, hogy lerázza a kabátot, hogy eltávolítson minden csepp vizet.
Jó lenne, ha igaz lenne? Nem a GORE® Wear-el! A SHAKEDRY technológia segítségével a GORE megvalósítja ezt az álmot.

Mi a trükk? A hagyományos esőkabátok olyan membránnal vannak ellátva, amely a külső és a belső szövet között helyezkednek el. Ezért a külső szövet elnyeli a vizet, és nehéz és nedves lesz. Ezért a GORE® Wear nem használ textil külső réteget . Így a szél- és vízálló külső GORE-TEX membrán megmutatja, hogy mire találták ki.

Ha még mindig nem győztük meg - a kabátnak még több előnye van: nagyon könnyű, kis méretű, különösen légáteresztő - a tökéletes kombináció a sportos túrákhoz változékony időben!

Hűvös napokon a GORE® Wear a Polartec Alpha béléssel és a " bélelt " feliratú csúcskategóriás kerékpáros kabátot ajánlja. A könnyű, szintetikus bélés hatékonyan védi a hideg ellen és magas légáteresztő képességgel rendelkezik. Tökéletes a hideg szezonban!

Fedezze fel a GORE® Wear SHAKEDRY vízhatlan kabátok választékát - az egyszerű klasszikus designtól egészen a fényvisszaverő rikító színekig, a szigetelő téli kabátjával a Polartec béléssel.