•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

GORE® WEAR C7 PRO KIT
Go Pro!

Tekerjen úgy, mint a profik – a GORE® WEAR ezt lehetővé teszi. A C7 PRO KIT -tel a minőségi márka a megfelelő felszerelést biztosítja Önnek a maximális teljesítmény érdekében.

A kerékpáros dzseki egy Polartec® Alpha® béléssel és a sokat bizonyított GORE® WINDSTOPPER® membránnal érkezik. Ezekkel a kiegészítőkkel tökéletes szigetelést nyújt, anélkül, hogy vastag lenne a még több melegért a kritikus területeken és a folyamatos védelemért a szél és a könnyű eső ellen. .

Sőt, két különböző kantáros nadrág érhető el. Az igényeitől függően, választhat a klasszikus Bib Tights és a Partial Bib Tights közt. Mindkettő magas minőségű EXPERT ROAD MEN ülésbetéttelrendelkezik, ami abszolút hű a nevéhez. A hosszú túrák nem jelentenek gondot ezzel az ülésbetéttel – a megfelelő kombinációját biztosítja a szabad mozgásnak, szellőzésnek és a rezgések elnyelésének. Akkor mi a különbség a két modell közt? A Partial Bib Tights szélálló GORE® WINDSTOPPER membránnal rendelkezik az elülső részén, a combon és a fenékrészen – a klasszikus Bib Tights pedig mindenhol rendelkezik ezzel a membránnal. Tökéletes a hideg napokra!