•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

GORE® WEAR
ÚJ KANTÁROS RÖVID NADRÁGOK TORZÓ KÖZPONTÚ KIALAKÍTÁSSAL

A versenyző és a kerékpár közötti kapcsolat a profi kerékpározás egyik legfontosabb aspektusa. A nyereg kényelme a különbség a győzelem és a vereség között.

Több éves fejlesztési munka után, ahol olyan sportolók, mint Fabian Cancellara megosztották tapasztalataikat, így a GORE® WEAR teljesen új tervezési elvet mutat be a Central Torso Architecture nevű kantáros rövidnadrággal. A maximális mozgásszabadság biztosítása érdekében a fókusz tökéletesen a test középpontjára irányul. Dinamikus mozgások éles kanyarokban, erőteljes támadások vagy amikor 40 km/h sebességnél megrántják a mezét, szükségessé válik, hogy szabadon mozoghasson, miközben a nadrágtartó és az üléspárna a helyén marad. Éppen ezért úgy tervezték a "Central Torso Architecture"-t, hogy gondoskodjon arról, hogy a rövidnadrágja tökéletesen illeszkedjen a combjaihoz, az alsó hátoldalhoz és a vállhoz lecsúszás nélkül.

A koncepció az új GORE® WEAR C7 kollekció egyik kiemelkedő része, amely a GORE® legkorszerűbb kerékpáros ruháit tartalmazza. Ebben a kollekcióban az üléspárna a lehető legkevesebb varrattal van rögzítve a vállpántos nadrághoz, a legmodernebb varrás technológiával. A tartósság fenntartása mellett a varratok ritkítása csökkenti a kötöttség kockázatát, miközben biztosítja, hogy az üléspárna a kerékpáros mozdulatait kövesse.

A kollekció két új nadrágot tartalmaz, amelyeket kifejezetten a kerékpárosoknak terveztek, gondosan válogatott anyagokkal és speciális üléspárnával.

A C7 RACE BIB SHORT + egy új anyagból készült, amely enyhe kompressziós hatással rendelkezik, hogy tökéletesen támogassa a sportolókat. A kopásálló, négyirányú, rugalmas anyag biztosítja a legjobb izomtámogatást, és minden helyzetben követi a versenyző mozgását.

A C7 LONG DISTANCE BIB SHORT + erős anyagból készül, nagyon alacsony aerodinamikai ellenállással. Ez kényelmes illeszkedést tesz lehetővé, és segít energiát spórolni a hosszú túrákon. A kiváló minőségű, szuperkönnyű, finom szövésű anyag nem átlátszó, és az első kilométerektől az utolsóig garantálja a nagyszerű megjelenést.

Fedezze fel az új GORE® WEAR kollekciót!

EXPERT RACE Üléspárna

A GORE® WEAR C7 RACE BIB SHORT + EXPERT RACE üléspárnával van ellátva. A párna kifejezetten versenyzésre van tervezve, és a anatómiai 3D kialakításnak köszönhetően a legjobb stabilitást és kiváló illeszkedést biztosít. A stratégiailag elhelyezett különböző sűrűségű habszakaszok a legjobb rezgés elnyelést biztosítják. Az ülőcsontok területén egy 200 kg / m³ sűrűségű hab található a jó ütésállóság érdekében. A betét nyílt pórusú szerkezete nagy légáteresztő képességet és gyors nedvességvezetést biztosít . Az újrahasznosított poliamidból álló antibakteriális felület tartós frissességet és hatékony szagsemlegesítést biztosít. A szélálló GORE WINDSTOPPER betét hatékony védelmet nyújt a hideg szél ellen. A rugalmas anyagok tökéletes illeszkedést és nagy mozgási szabadságot biztosítanak.

EXPERT LONG DISTANCE Párna

A GORE® WEAR C7 LONG DISTANCE BIB SHORT + rendelkezik az EXPERT LONG DISTANCE üléspárnával. A párna kifejezetten nagy távolságokra van tervezve, és a anatómiai 3D formának köszönhetően a legjobb stabilitást és kiváló illeszkedést biztosít. A keskeny profilú és könnyűszerkezetes építés és a kiváló minőségű hab kiváló rezgés elnyelést biztosít. A változó habvastagságnak és sűrűségnek köszönhetően a különböző zónákban ez az üléspárna garantálja a magas kényelmet a nyeregben eltöltött több óra elteltével is. Az ülőcsontok területén a hab sűrűsége legfeljebb 200 kg / m³, így nagy ütéselnyelést biztosít. A párna nyílt pórusú szerkezete nagy légáteresztő képességet és gyors nedvességelvezetést biztosít . Az újrahasznosított poliamidból álló antibakteriális felület tartós frissességet biztosít. A GORE WINDSTOPPER betét hatékony védelmet nyújt a hideg szél ellen.