Giordana kerékpáros ruházat – funkcionális kerékpáros ruházat Olaszország szívéből
Giordana kerékpáros ruházat - kerékpáros ruházat tapasztalattal fejlesztve

A Giordana céget 1986-ban Federico Zecchetto alapította és kezdettől fogva kerékpáros ruházatra szakosodott. A céljuk, hogy funkcionális termékeket kínáljanak kerékpárosok részére, ezért a Giordana cég a magas minőségű anyagokat kiváló kivitelezéssel párosítja: A kínálatukat képzik kerékpáros mezek, kantáros nadrágok, kerékpáros nadrágok, termo kabátok és sok más termék, nők és férfiak számára egyaránt. Funkcionális kerékpáros ruha "made in Italy", amely formálja a divatot a design-jával.  

Giordana kerékpáros ruházat – erős funkcionális anyagok  
A Giordana funkcionális kerékpáros ruhák különlegessége a folyamatos technológiai fejlesztés, az eljárások és szövetek, amelyek szoros együttműködésen alapulnak neves sportolókkal és professzionális kerékpáros csapatokkal. Ennek köszönhetően a Giordana kerékpáros ruházata a legmagasabb követelményeknek is megfelel a különböző kerékpáros tevékenységek során. A Giordana kerékpáros ruházat rugalmas, funkcionális anyagokból készül és ellenáll a szélsőséges igénybevételeknek is kerékpározás során.

Giordana kerékpáros ruházat – funkcionális kerékpáros ruházat minden időjáráshoz  
A funkcionális kerékpáros ruházat anyagai biztosítják a megfelelő kényelmet a változó évszakok és időjárás esetében is. Télen a funkcionális ruházat anyagai melegítik a thermo funkcióval, valamint légáteresztőek. Az általuk kínált további funkció hőtartás, anélkül, hogy elveszítenék a rugalmasságukat. Nyáron rugalmas, légáteresztő és puha, továbbá véd az UV sugárzástól és könnyű kompressziós hatást nyújt.