GARMIN EDGE 130
Céltudatosan!

Kicsi, de erős! Az új Garmin Edge 130 több funkciót rejt magában, mint amennyit az első pillantásra gondolna. Az 1,8 hüvelykes kijelző napfényben is könnyen olvasható, és - mindössze 33 gramm súlyú - ez a kompakt kerékpár számítógép a pehelysúlyúak közé tartozik. De ne tévessze meg az Edge 130 a kompakt kialakításával!

A Garmin Edge 130 az aktuális sebesség, a távolság és a szintemelkedés kijelzése mellett kiváló GPS jel vételt biztosít még erdőben is, a GLONASS és a Galileo műholdakkal való kommunikációnak köszönhetően. Ez garantálja a megbízható navigációt az úticélhoz, akár országúton, terepen, vagy városban.

Az okostelefonnal párosítva az intelligens értesítések tájékoztatják a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, találkozókról és az aktuális időjárás-előrejelzésről.

A kerékpáros számítógép kompatibilis a Varia termékekkel, például az intelligens világítással és a radarral, hogy figyelmeztesse Önt a közeledő autókról. Ráadásul olyan teljesítménymérőkkel is használható, mint például a Vector 3, amellyel a Strava Light szegmensben versenyezhet más felhasználókkal.

Az új Garmin Edge 130 kapható MTB csomagban/ MTB Bundle, ami tartalmaz egy további rögzítőt, a távvezérlést és a szilikon borítást, valamint Telesítmény csomagban/ Performance Bundle, ami tartalmazza a szívritmus-érzékelőt is.