GARMIN EDGE® 530 & 830

A Garmin új GPS kerékpáros számítógépei, az Edge 530 és Edge 830 az országúti és hegyikerékpárosoknak is speciális lehetőségeket nyújtanak a teljesítményük elemzéséhez. Még gyorsabb útvonaltervezés - az Edge 830 érintőképernyőjével - és a túrákat mostmár az eszközön közvetlenül is megtervezheti.

Új, okos tulajdonságok MTB fanoknak

Az új kerékpáros számítógépek újítása, hogy kiértékelik a specifikus downhill értékeket is. Az Edge 530 és 830-cal a hegyikerékpárosok érdekeit is szem előtt tartják, mivel az új analizáló tulajdonságok meghatározzák a specifikus downhill értékeket, mint az ugrások magassága és hossza, valamint a levegőben töltött idő. Sőt, egy Grit and Flow értéket is kikalkulál az első alkalommal, ami a pályák nehézségéről és simaságáról is információt ad. A bővített TrailForks adatok integrálódnak a kerékpáros térképbe. A felhasználók azonnal tájékoztatva lesznek a pálya nehézségéről és összeállíthatják a saját túrájukat a több mint 80 ország kedvelt túraútvonalai közül. A Forksight mód a közelgő elágazásokat mutatja az úton, és kontextust ad azáltal, hogy megmutatja, hol tartózkodik a túraútvonalon.

Kiterjesztett adatok a teljesítménynövekedésről
Az új Edge kibővített teljesítmény analízisnek köszönhetően még könnyebbé vált a saját edzettségi szintjének és teljesítmény javulásának a nyomonkövetése. Az új ClimbPro kiegészítővel most jobban meg tudja tervezni az teljesítményét, mivel tájékoztatja Önt a fennmaradó emelkedőkről, a távolságról és a meredekségről. A teljesítmény szenzorokkal kombinálva, az országúti kerékpárosok még több adatot nyernek, úgy mint a VO2MAX, regeneráció ideje vagy az edzés hatékonysága. Sőt, az új analízisek információt adnak az elmúlt 4 hét edzéseiről az aerob és anaerob adatok alapján. A kerékpáros számítógép tájékoztatja Önt a test akklimatizálódásáról és emlékezteti a folyamatos folyadék- és tápanyag bevitelre.

Navigációs részletek és egyéb kiegészítők
A kiterjesztett teljesítményadatok mellett az Edge 530 és 830 a megszokott Garmin navigációs jellemzőket nyújtja - most kétszer olyan gyors útvonal kalkulációval az optimalizált processzornak köszönhetően. Az előre feltöltött Európa kerékpáros térkép vizuális és akusztikus jelzésekkel segíti a kerékpárost és figyelmeztet az éles kanyarokra. A Trendline Popularity Routing opció kikalkulálja az optimális túraútvonalat, a többmillió felhasználói adat alapján. Az Edge 830-as érintőképernyőjével könnyedén tervezhet útvonalat. A GPS-es kerékpáros számítógépek a kiegészítő opcióival is lenyűgözik. Okostelefonnal használva a felhasználót értesíti a bejövő hívásokról és üzenetekről. Az előre megfogalmazott sablonszövegek továbbíthatók más eszközökre. A GroupTrack és LiveTrack opcióknak köszönhetően valós időben nyomonkövethető a kerékpáros helyzete.

Hozzáadott biztonság útközben
Bukás során az automatikus balesetérzékelő értesíti az Ön által megadott kontaktokat az Ön tartózkodási helyéről. A Varia Radar-ral és a Varia kerékpáros világítással való kompatibilitás még nagyobb biztonságot ad. Az új lopásérzékelő értesíti Önt, ha a leállított kerékpárját elmozdítják, és automatikus értesítést küld az okostelefonjára.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Fedezze fel az új Edge® 530 & 830-at