•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

GARMIN EDGE® 530 & 830

A Garmin új GPS kerékpáros számítógépei, az Edge 530 és Edge 830 az országúti és hegyikerékpárosoknak is speciális lehetőségeket nyújtanak a teljesítményük elemzéséhez. Még gyorsabb útvonaltervezés - az Edge 830 érintőképernyőjével - és a túrákat mostmár az eszközön közvetlenül is megtervezheti.

Új, okos tulajdonságok MTB fanoknak

Az új kerékpáros számítógépek újítása, hogy kiértékelik a specifikus downhill értékeket is. Az Edge 530 és 830-cal a hegyikerékpárosok érdekeit is szem előtt tartják, mivel az új analizáló tulajdonságok meghatározzák a specifikus downhill értékeket, mint az ugrások magassága és hossza, valamint a levegőben töltött idő. Sőt, egy Grit and Flow értéket is kikalkulál az első alkalommal, ami a pályák nehézségéről és simaságáról is információt ad. A bővített TrailForks adatok integrálódnak a kerékpáros térképbe. A felhasználók azonnal tájékoztatva lesznek a pálya nehézségéről és összeállíthatják a saját túrájukat a több mint 80 ország kedvelt túraútvonalai közül. A Forksight mód a közelgő elágazásokat mutatja az úton, és kontextust ad azáltal, hogy megmutatja, hol tartózkodik a túraútvonalon.

Kiterjesztett adatok a teljesítménynövekedésről
Az új Edge kibővített teljesítmény analízisnek köszönhetően még könnyebbé vált a saját edzettségi szintjének és teljesítmény javulásának a nyomonkövetése. Az új ClimbPro kiegészítővel most jobban meg tudja tervezni az teljesítményét, mivel tájékoztatja Önt a fennmaradó emelkedőkről, a távolságról és a meredekségről. A teljesítmény szenzorokkal kombinálva, az országúti kerékpárosok még több adatot nyernek, úgy mint a VO2MAX, regeneráció ideje vagy az edzés hatékonysága. Sőt, az új analízisek információt adnak az elmúlt 4 hét edzéseiről az aerob és anaerob adatok alapján. A kerékpáros számítógép tájékoztatja Önt a test akklimatizálódásáról és emlékezteti a folyamatos folyadék- és tápanyag bevitelre.

Navigációs részletek és egyéb kiegészítők
A kiterjesztett teljesítményadatok mellett az Edge 530 és 830 a megszokott Garmin navigációs jellemzőket nyújtja - most kétszer olyan gyors útvonal kalkulációval az optimalizált processzornak köszönhetően. Az előre feltöltött Európa kerékpáros térkép vizuális és akusztikus jelzésekkel segíti a kerékpárost és figyelmeztet az éles kanyarokra. A Trendline Popularity Routing opció kikalkulálja az optimális túraútvonalat, a többmillió felhasználói adat alapján. Az Edge 830-as érintőképernyőjével könnyedén tervezhet útvonalat. A GPS-es kerékpáros számítógépek a kiegészítő opcióival is lenyűgözik. Okostelefonnal használva a felhasználót értesíti a bejövő hívásokról és üzenetekről. Az előre megfogalmazott sablonszövegek továbbíthatók más eszközökre. A GroupTrack és LiveTrack opcióknak köszönhetően valós időben nyomonkövethető a kerékpáros helyzete.

Hozzáadott biztonság útközben
Bukás során az automatikus balesetérzékelő értesíti az Ön által megadott kontaktokat az Ön tartózkodási helyéről. A Varia Radar-ral és a Varia kerékpáros világítással való kompatibilitás még nagyobb biztonságot ad. Az új lopásérzékelő értesíti Önt, ha a leállított kerékpárját elmozdítják, és automatikus értesítést küld az okostelefonjára.

Fedezze fel az új Edge® 530 & 830-at