•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

A fitness kerékpárok formában tartják - és mi lehet annál kellemesebb mint, hogy a szél fújja a haját, amikor egy irodában töltött nap után biciklizik? Igaz, ennél nincs jobb! A kerékpározás a legjobb módja a mindennapi élet nehézségeinek hátrahagyására és az akkumulátorok újratöltésére. A kerékpárja otthon várja, el akar indulni, menni egy kört, valamit megtapasztalni, mozogni.

ROSE MULTISTREET – JAVÍTSON FORMÁJÁN!

A MULTISTREET az országúti kerékpárok kis testvére. Sportos vázzal, merev karbon villával, verseny geometriával és kiváló alkatrészekkel ez a kerékpár tökéletesen alkalmas mindazok számára, akik útközben javítani akarják fizikai állapotukat.
Van férfi és női specifikus változat, és választhat a SHIMANO XT Trekking szett és a SHIMANO Tiagra országúti szett közül.

ROSE MULTISPORT - OFF-ROAD KING

Szélesebb gumiabroncsok, erősebb alkatrészek, beleértve a teleszkópos villát és a meglehetősen kényelmes geometria - a MULTISPORT elsősorban kavicsos és dombos utakon érzi magát otthon. A MULTISPORT tökéletes eszköz terepjáró kalandokhoz, túrákhoz vagy napi ingázásokhoz.
Férfi és női konstrukció is kapható, 29 colos kerekekkel a fokozott stabilitás érdekében a megterhelőbb terepen.

ROSE MULTISTREET

ROSE MULTISPORT