Ez maga a csoda

 

A hagyományos rögzítők, bilincsek, dugók és csatok gyakran nehezen nyithatók vagy zárhatók.Matatni a sisak csatjával, a nyeregtáskával vagy a kulacstartóval bosszantó lehet. Habár a ritkán használt kerékpáros táskák zárját nem nehéz kinyitni, mégis értékes másodperceket veszíthet, vagy amikor elveszíti innivalóját egy rossz kulacstartó miatt. A Fidlock lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolítsa és rögzítse a kiegészítőket a kerékpárjához – mintha varázsolna. Ezáltal koncentrálhat az útra és elérheti a csúcsot.

 

A Fidlock elv

 

A könnyű kezelhetőségre tervezve, a Fidlock rendszer megkönnyít mindent, ami zárással, összecsatolással, eltávolítással kapcsolatos. A rendszer intelligensen kombinálja a két kipróbált és tesztelt rögzítő koncepciót – a mágneses és a mechanikus rögzítést. A Fidlock Bike Series minden terméke két mágnesnek köszönhetően automatikusan záródik és a helyére kerül. Sőt, a Fidlock rögzítők egy kézzel nyithatók – még kesztyűt viselve is. Ez nagy kényelmet és biztonságot nyújt, miközben időt spórol meg, miközben becsukja a sisakját vagy felhelyezi a nyeregtáskát.

 

Egyszerű, mégis különböző

 

A Fidlock rögzítők nyitási és zárási módjai különböznek egymástól, ami azt jelenti, hogy mindegyik más funkciót lát el más elv szerint. A funkcionalitás nem mindig azonos, akárcsak egy ajtónál : emellett a procedúrák eltérőek. A mágneseknek köszönhetően a rögzítők automatikusan a helyükre kerülnek. Egy mechanikus rögzítő tovább biztosítja a rendszert. A rögzítő nyitható elcsúsztatással, billentéssel vagy elforgatással, a modelltől függően.

 

Tekerjük meg újra…

 

A Fidlock rendszer nyitó és záró mechanizmusa mindkét irányba flexibilis. Minden, amire szükségevan egy kulacstartó felhelyezéséhez, az az, hogy közel tartja a vázon lévő tartóhoz – és a mágneses erőnek köszönhetően a kulacs rögzül a tartóra, mintha varázslat történne. A mechanikus rögzítőrendszer biztosítja, hogy kemény talajon is a helyén marad a kulacs. A teljes TWIST rendszer a Fidlock-tól moduláris. Az adaptált Fidlock termékeken kívül használhatja egy mágneses kulacsból és kulacstartóból álló rendszert szabványos kulacs felhelyezéséhez is.