F100 Különleges ajánlatok

F100 Különleges ajánlatok

A hőmérséklet emelkedik, a nap süt – itt az ideje kitolni a kerékpárt a garázsból, letörölni a port róla és nekiindulni. Az F100 márka tisztítóeszközöket kínál jó árakon a szezonkezdéshez, valamint egy új expressz karbantartó készletet, mellyel kerékpárja úgy ragyoghat, akár újonnan. Ez teszi a kerékpározást még nagyobb élménnyé!


PowerGel tisztító készlet

A PowerGel tisztító készlet az F100-tól egy kerékpár tisztítóból, egy mikroszálas kendőből és láncolajból áll, melyek segítenek Önnek tisztán tartani a kerékpárját.
  • F100 PowerGel kerékpár tisztító 5 literes kiszerelésben – A tisztítószer az intenzív tisztításhoz. A speciális aktív zsíroldó formula eltávolítja a makacs szennyeződéseket a karbon vázról és alkatrészekről.
  • F100 Premium mikroszálas kendő – A prémium mikroszálas kendő hosszú szálakkal rendelkezik a jó nedvszívóképesség érdekében, és karcolásmentesen tisztítja meg kerékpárját.
  • F100 láncolaj – A már bizonyított láncolaj új, továbbfejlesztett formulával az olyan különösen igénybe vett alkatrészek, mint a lánc, felső villacső, belső kábelek, váltóalkatrészek stb. olajozottságáért és karbantartásáért. Mivel az olaj jól tapad és mélyen beszívódik, a nehezen elérhető részekbe is behatol, hogy azokat is folyamatosan védje a korróziótól és kopástól.

Lánctisztító és olajozó készlet

Ha meg szeretné jutalmazni a láncát, akkor válassza ezt az F100-as készletet. A lánctisztítóval és olajjal hatékonyan megtisztíthatja és ápolhatja a láncot a szezon kezdetén vagy minden túra után.
  • F100 Lánctisztító spray – Gél formulával az erőteljes és gyors lánctisztításért, mélyen behatol és megköti a szennyeződést. Kerékpár láncokhoz, fogaskerekekhez, felnihez, stb.
  • F100 Láncolaj – Az alaposan tesztelt F100 láncolaj új formulával és PTFE-vel finoman futó alkatrészeket biztosít. Ideális az igénybe vett alkatrészek, mint a lánc, felső villacső, belső kábelek, váltóalkatrészek, stb. kenéséhez és karbantartásához.

Expressz karbantartás:

Az F100 expressz száraz tisztító lehetővé teszi, hogy víz és szivacs nélkül tisztítsa meg kerékpárját. Csak fújja a tisztítószert az enyhén vagy közepesen szennyezett kerékpáralkatrészekre és törölje le – csak ennyire van szüksége ahhoz, hogy kicsinosítsa kerékpárját. Használható e-bike-okon is, melyek egyes részeit nem ajánlott vízzel lemosni.
Szerezze meg az F100 tisztító szettjeit a szezonkezdésre, hogy kerékpárja újra formába lendüljön!