We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

CRAFT ACTIVE EXTREME 2.0
FUNKCIONÁLIS FEHÉRNEMŰK A LEGMAGASABB IGÉNYEKHEZ

Majdnem négy évtized alatt a CRAFT funkcionális fehérneműje folyamatosan javult, és a kezdetektől fogva különösen magas színvonalat képvisel. A funkcionális fehérneműk úttörőjeként a CRAFT speciálisan kialakított anyagokat kínál a kiváló testhőmérséklet-szabályozáshoz minden időjárási körülmények között. Az ACTIVE EXTREME 2.0 kollekcióval a CRAFT kiegészíti a funkcionális alsónadrágok és aláöltözet-nadrágok kínálatát, ami teljes potenciálját mutatja a hűvös hőmérséklet és az intenzív edzések során. Fedezze fel a csúcsminőségű kollekciót a maximális teljesítmény érdekében!


COOLMAX AIR - a siker kulcsa

Az ACTIVE EXTREME 2.0 kollekció titka a feldolgozott COOLMAX AIR funkcionális szálakban rejlik. A szál propeller alakú keresztmetszetének köszönhetően az érintkezőfelület nagyobb, mint a hagyományos szálak esetében. Ez azt jelenti, hogy több nedvességet távolít el bőrről. A trükk: Légáteresztő képességének köszönhetően a fehérnemű kényelmesen szárad az intenzív szakaszokban. A pihenő időszakok alatt a szövet tárolja a testhőt és folyamatosan melegen tartja Önt.


GORE WINDSTOPPER - VÉDELEM A SZÉL ELLEN

Az ACTIVE EXTREME 2.0 kollekció további különlegessége a stratégiai elhelyezésű GORE WINDSTOPPER betétek a mell részen. Akár alsónadrág, akár aláöltözet-nadrág - az elülső panel szélálló és a vízlepergető membránjának köszönhetően a test érzékeny részei védve vannak a lehűléstől. Ez lehetővé teszi, hogy nagy sebességgel haladhasson még alacsony hőmérsékleten és erős szélben is. Próbálja ki!


Fedezze fel a csúcsminőségű kollekció különlegességeit, és biztosítsa, hogy a hideg évszakban az edzéshez optimális funkcionális fehérneműt viseljen!

Men

Women