•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

CRAFT ACTIVE EXTREME 2.0
FUNKCIONÁLIS FEHÉRNEMŰK A LEGMAGASABB IGÉNYEKHEZ

Majdnem négy évtized alatt a CRAFT funkcionális fehérneműje folyamatosan javult, és a kezdetektől fogva különösen magas színvonalat képvisel. A funkcionális fehérneműk úttörőjeként a CRAFT speciálisan kialakított anyagokat kínál a kiváló testhőmérséklet-szabályozáshoz minden időjárási körülmények között. Az ACTIVE EXTREME 2.0 kollekcióval a CRAFT kiegészíti a funkcionális alsónadrágok és aláöltözet-nadrágok kínálatát, ami teljes potenciálját mutatja a hűvös hőmérséklet és az intenzív edzések során. Fedezze fel a csúcsminőségű kollekciót a maximális teljesítmény érdekében!


COOLMAX AIR - a siker kulcsa

Az ACTIVE EXTREME 2.0 kollekció titka a feldolgozott COOLMAX AIR funkcionális szálakban rejlik. A szál propeller alakú keresztmetszetének köszönhetően az érintkezőfelület nagyobb, mint a hagyományos szálak esetében. Ez azt jelenti, hogy több nedvességet távolít el bőrről. A trükk: Légáteresztő képességének köszönhetően a fehérnemű kényelmesen szárad az intenzív szakaszokban. A pihenő időszakok alatt a szövet tárolja a testhőt és folyamatosan melegen tartja Önt.


GORE WINDSTOPPER - VÉDELEM A SZÉL ELLEN

Az ACTIVE EXTREME 2.0 kollekció további különlegessége a stratégiai elhelyezésű GORE WINDSTOPPER betétek a mell részen. Akár alsónadrág, akár aláöltözet-nadrág - az elülső panel szélálló és a vízlepergető membránjának köszönhetően a test érzékeny részei védve vannak a lehűléstől. Ez lehetővé teszi, hogy nagy sebességgel haladhasson még alacsony hőmérsékleten és erős szélben is. Próbálja ki!


Fedezze fel a csúcsminőségű kollekció különlegességeit, és biztosítsa, hogy a hideg évszakban az edzéshez optimális funkcionális fehérneműt viseljen!

Men

Women