CRAFT HALE kollekció
Minden az egyben

Akár trail, országúti vagy fitness - az új 2019-es HALE tavaszi kollekciójával a CRAFT egy mindenki számára megfelelő kerékpáros ruhát mutatott be. Az atlétáktól kezdve egészen a vállpántos nadrágokig ez a kollekció ötvözi a stílust és a funkcionalitást a kiváló minőségű anyagokkal, a szemet gyönyörködtető mintákkal és az okos funkciókkal.

A CRAFT HALE vállpántos nadrágok nőknek és férfiaknak, kompressziós anyagával és testhezállóságával tűnik i versenytársai közül. A COLDBLACK technológia minimálisra csökkenti a hőelnyelést és biztosítja, hogy a fekete textil hatékonyan védi az UV sugaraktól. A vállpántos rövidnadrágjában egy női vagy férfi specifikus C1 INFINITY üléspárna található, amely garantálja az optimális párnázást és a nagy légáteresztő képességet a bio-kerámia felületű habpárnázásnak köszönhetően. Hölgyeknek rövidnadrágként is kapható.

A kollekció rövid ujjú és ujjatlan mezei a testhezállóak, és úgy illeszkednek, mint egy kesztyű a nedvességtűrő rugalmas anyagnak köszönhetően. A stratégiailag elhelyezett hálós panelek mindkét oldalon biztosítják az állandó légáramlást. Így a mezek kellemesen hűvös és száraz érzést biztosítanak forró napokon.

Fedezze fel az új CRAFT HALE kollekciót, és szerezze meg ezt a sokoldalú kerékpáros ruhát!

FÉRFI

NŐI